![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, tak my vista počítač zhroutil, tak som restartoval a teraz to nepodarí boot (iv núdzovom režime), a to hovorí aj potreba vložiť môj priehľad dvd to opravit. Problém je aj stratila priehľad dvd, tak som vedel, ak by bolo akékoľvek využitie diskov by som mohol stiahnuť, alebo ak došlo k nejakým spôsobom získanie niektorého bez platenia príliš veľa, alebo nie je-li mať aj pracovné xp aj počítač, ktorý by mohol plug moje pevného disku do tak je nejaký spôsob, ako by som mohol opraviť to tak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stratil som dole a moja stará XP, keď som mal môj starý počítač,
| |||
| |||
| mohol niekto poslať mne ich? i prommise poslať späť, keď im urobiť. |
|
| |||
| |||
| je ur Vista OEM verziu alebo maloobchod. U môžete stiahnuť iso maloobchodné verzia Vista a použitie dát vypaľovaním na DVD. U by mal byť schopný stiahnuť OEM verziu, ale konkrétne značky OEM sú difficuilt nájsť. |
|
| |||
| |||
| Áno, to je to, čo robím teraz, som objednal DVD z ebay |
|
| |||
| |||
| dobre, že to vista 4 ya |
|
| |||
| |||
| jediný dôvod, aj použitie je priehľad pre DirectX 10, druhý dx10 vyjde na xp im inštaláciu XP a Vista frizbeeing dvd z okna |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presný rovnakého dôvodu používám Vista je jednoducho pre DX10, aj keď je jasné, že nemá rád duální zavádzanie s XP. ugh ...
| |||
| |||
| nastaviť čo ide? |