![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ок, тако да мој Видик рачунар пала тако да сам поново подизање система и сада не боот (чак у безбедном начину рада) и она каже да ја потреба уметнути мој видик двд да то поправим. проблем је сам изгубљен видик двд па ми је био задивљен, ако има је било који рецоверы дискова ја могао скинути или ако има је било који начин добијања једног без плаћања превише, или ако не имам ксп радно рачунар које сам могао плуг моје хард диск тако да је тамо у било који начин бих могао поправити то на тај начин? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА изгубљен мој, и мој стари КСП када сам имао мој стари компјутер,
| |||
| |||
| могао неко послати ми на њих? Ја проммисе послати назад када им урадили. |
|
| |||
| |||
| је ур Видик ОЕМ верзију или Ретаил. У малопродаји можете преузети исо верзију Виста и коришћење дат по спаљивање на ДВД-у. У би требао бити у могућности за скидати податке ОЕМ верзију, али су специфичне брандед ОЕМ диффицуилт пронаћи. |
|
| |||
| |||
| Да ја сам тај што сада радиш, ја сам наручио ДВД бурнер офф ебаы |
|
| |||
| |||
| добро да `с видик 4 ыа |
|
| |||
| |||
| једини разлог користим Виста за ДирецтКс 10, други излази дкс10 за ксп им инсталирате ксп и видик двд фризбееинг кроз прозор |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Исти разлог Користим Виста је једноставно за ДКС10, иако се чини јасним да не воли са дуал боотинг КСП. ух ...
| |||
| |||
| поставити што горе? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оперативни систем Уиндоус Виста не успева поново. Молимо за помоћ! Уон'т Лет Ме Брисање Мы Оун директоријум! | КеррБеарр ксо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 18. новембар 2009 14:10 |
| Инсталирана Виста СП1, Конфигурисање Ажурирања на обустава рада не | цаселлес206 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 21 фебруар 2009 03:37 |
| КСП + Виста. Убрзати ваш боот! | Разер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 28 децембар 2008 02:48 |
| Рачунар не чизма | магиц0781 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 2 фебруар 2008 17:13 |
| Виста боот проблем | НортхернЛигхтс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 6 децембар 2007 01:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |