![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, benim uzak manzara bilgisayar öylesine i yeniden başlatılması ve düştü şimdi boot halinde (hatta güvenli modda) ve benim uzak manzara eklemek gerekir Onarmak için DVD söyledi. Sorun i Vista varsa veya indirme olabilir varsa fazla ödeme veya değil olmadan bir almanın bir yolu olduğunu herhangi bir kurtarma diskleri Ben bir çalışma XP i fiş olabilir var merak ediyorum bu DVD kaybettik benim bir sabit disk bu nedenle herhangi bir şekilde bu şekilde tamir olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i de eski XP i eski bilgisayar vardı benim kayıp
| |||
| |||
| Biri bana onların gönderebilir miyim? Ne zaman yapılır Sohbet geri göndermek için prommise. |
|
| |||
| |||
| UR Vista'nın OEM versiyon veya Perakende olduğunu. U DVD üzerine yanan tarafından Vista ve kullanmak dat perakende ISO sürümünü indirebilirsiniz. U indirmek OEM versiyon için gerekir ama özel markalı OEM bulmak için difficuilt vardır. |
|
| |||
| |||
| Evet şimdi ne yapıyorum that i eBay bir DVD yazıcı sipariş var |
|
| |||
| |||
| iyi `s Vista 4 seni |
|
| |||
| |||
| i Vista DirectX 10, ikinci dx10 için tek neden XP Sohbet XP yüklemek için çıkan ve Vista frizbeeing pencereden dışarı DVD |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Her ne kadar XP ile çift önyükleme açık değil gibi yapar ben Vista kullanırken aynı nedenle sadece DX10 için değil. Ugh ...
| |||
| |||
| ne kurmak? |