![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Отже, мій комп'ютер Vista розбився перезавантажена тому я і тепер не завантажується (навіть в безпечному режимі), і він говорить мені потрібно вставити моє Vista DVD, щоб відновити її. Проблема я втратив Vista DVD, тому я цікавило, чи не було відновлення диска я можу завантажити або якщо існує який-небудь спосіб отримання одного без платите занадто багато, або якщо я не можу мати робочу XP комп'ютер, який я міг би підключити мою жорсткий диск в так чи будь-яким чином я міг би відновити її таким чином? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я втратив мій, а мого старого XP, коли я був мій старий комп'ютер,
| |||
| |||
| може хтось надішліть мені їх? Я Prommise, щоб відправити його назад, коли їм зробили. |
|
| |||
| |||
| є Ur Перспектива OEM версії або роздрібною. У можете завантажити роздрібної версії ІСО Vista і використовують DAT шляхом спалювання на DVD. У повинні мати можливість завантажити версію OEM, але конкретної марки є OEM difficuilt знайти. |
|
| |||
| |||
| Так Thats, що я роблю зараз, я замовив DVD Burner Off Ebay |
|
| |||
| |||
| добре, що з `Vista 4 Я. |
|
| |||
| |||
| Єдина причина, я використовую Vista для DirectX 10, другий dx10 виступає за встановлення XP їм frizbeeing XP і Vista DVD з вікна |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точне ж причини я використовую Vista просто для DX10, хоча зрозуміло їй не подобається подвійну завантаження з XP. Тьху ...
| |||
| |||
| набір What Up? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Збій Windows Vista знову. Допомога будь ласка!? Не дадуть мені Видалити мій папка! | KerrBearr XO | Операційні системи Windows | 2 | 18 листопада 2009 14:10 |
| Встановлена Vista SP1, настройка оновлень при завершенні Збій | caselles206 | Операційні системи Windows | 1 | 21 лютого 2009 03:37 |
| XP + Vista. Прискорити завантаження! | Razer | Операційні системи Windows | 5 | 28 грудня 2008 02:48 |
| Комп'ютерні не завантажується | magic0781 | Генеральний обладнання чат | 4 | 2 лютого 2008 17:13 |
| Vista Boot випуск | NorthernLights | Операційні системи Windows | 1 | 6 грудня 2007 01:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |