![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Неотдавна влязъл в компютъра си и всички икони показват изглежда да възвеличи. Нейната доста досадно, повечето интернет страници не се пълни на цял екран или. Аз съм се познае ли сте кликнали нещо случайно, така че аз се надявах някой да ми кажеш как Сложих го върна към нормалното. Ето една снимка, ако ви не съм сигурен какво говорите - ![]() Неговата не се размазва така, тя бе просто ме оразмеряващата го! Както можете да видите на страницата само заема половината от екрана, има един досаден огромни бели пространство. Така че от помощ ще бъде страхотно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не мога да видя всяко изключване икони, както вие казвате, че това не е решение за да го направи с.
Би Би Си уебсайт trims му дясната граница има обаче големи екрана, може да тръгваме. Трябва да се намери просто сайт, без умно оформление, ако искате да проверите можете да натиснете и двете ръбове. Сходен http://www.w3.org/TR/html401/appendix/notes.html може би. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Не може да се, че е VNADIA графика шофьор |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво монитор, който използвате и какъв е вашия дисплей резолюция е?