![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά. Πρόσφατα συνδεθεί σε υπολογιστή μου και όλα τα εικονίδια που εμφανίζονται φαίνεται να είναι μεγαλύτερες. Η αρκετά ενοχλητικό, οι περισσότερες σελίδες δεν πλήρη μέχρι την πλήρη οθόνη είτε. Είμαι μαντέψουν έχω πατηθεί κάτι κατά λάθος, γι 'αυτό ελπίζοντας κάποιος θα μου πει πώς να το επιστρέψει στο φυσιολογικό. Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης σας αν δεν είστε σίγουροι για το τι είμαι αναφερόμαστε - ![]() Οι δεν λερωμένος έτσι, ήταν ακριβώς αυτή μου την αλλαγή! Όπως μπορείτε να δείτε τη σελίδα μόνο το μισό της οθόνης, υπάρχει μια τεράστια ενοχλητικό λευκό χώρο. Έτσι, οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν βλέπω καμία εκτός αν εικονίδια όπως λέτε δεν υπάρχει ψήφισμα εκεί για να το πράξει αυτό.
Η ιστοσελίδα του BBC TRIMs τα δεξιά υπάρχει περιθώριο ωστόσο μεγάλη οθόνη σας μπορεί να πάει. Πρέπει να βρούμε ένα απλό site με έξυπνη διαρρύθμιση, αν δεν θέλετε να ελέγξετε, μπορείτε να χτυπήσει δύο άκρα. Όμοιος http://www.w3.org/TR/html401/appendix/notes.html μπορεί. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να είναι το ότι δεν VNADIA οδηγού γραφικών |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι Monitor χρησιμοποιείτε και ποια είναι η οθόνη που στο ψήφισμα;
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να δημιουργήσω Εικόνες MP4;; | Daffypuck | Multimedia & Codecs | 7 | 3 Δεκεμβρίου 2009 11:06 |
| Κινούμενες εικόνες rocketdock | pete21 | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 12 Δεκ. 2008 16:39 |
| Desk Top εικόνες έρχονται και | vic66 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 7η Σεπτεμβρίου 2007 11:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |