![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo. Nedavno logirati na moj računalo i sve ikone prikazane Čini se da je povećan. Njegova vrlo peckav, većina internet stranica se ne puni ili puni zaslon. I'm guessing sam kliknuo nešto slučajno, pa sam se nadala da netko reći mene kako sam ga natrag u normalu. Evo screenshot ako vaša nije siguran što mi govoriš o - ![]() Njegova ne mutnih slično, to je bio samo veličine mi to! Kao što možete vidjeti na stranici uzima samo pola ekrana, tu je jedna ogromna dosadne bijele prostora. Tako je bilo koji pomoć bi bilo velik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja ne mogu vidjeti bilo koje ikone off iako kao ti kažeš nema tu rezoluciju to učiniti s.
BBC website TRIMS njegova desna ruka marža međutim postoji velika zaslona može ići. Morate pronaći jednostavnim stranicama bez pametan raspored ako želite provjeriti možete pogoditi oba rubova. Kao http://www.w3.org/TR/html401/appendix/notes.html možda. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Nije mogao da bude VNADIA grafičke driver |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što se monitora koristite i što je vaš zaslon rezolucije postaviti na?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj Ikoni Sve je nestalo i otišlo Blank. | andrewanimation | Windows Operating Systems | 1 | 5. srpnja 2009 13:54 |
| Black folder ikone | Aladdin | Windows Operating Systems | 1 | 25. listopad 2007 07:10 |
| Desk Top ikone dođi i idi | vic66 | Windows Operating Systems | 6 | 7. Sep 2007 11:09 |
| Thread Tools | |
| |