![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Nemrég jelentkezett be a számítógépet és az összes ikon megjelenik tűnik fokozhatták. Elég idegesítő, hogy a legtöbb internetes oldalak nem teljes a teljes képernyőt sem. Én már kitalálni valami véletlenül kattintott, így reméltem valaki azt mondja meg, hogyan tedd vissza a régi kerékvágásba. Itt egy screenshot, ha nem biztos benne, mit beszélek - ![]() A nem elmosódott, mint, hogy ez csak nekem átméretezését meg! Amint láthatod az oldal csak a felét a képernyő, van egy idegesítő hatalmas fehér térben. Szóval segítség lenne nagy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem látok le az ikonokat, mint ha azt mondod, hogy nincs ott, hogy ezt az állásfoglalást azt.
A BBC weboldalán TRIM a jobb oldali margó ott azonban nagy a képernyő mehetsz. Meg kell találni az egyszerű helyén nem okos elrendezés Ha ellenőrizni tudja hit mind szélei. Mint http://www.w3.org/TR/html401/appendix/notes.html esetleg. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Nem lehet, hogy a grafikus vezérlő VNADIA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| What are you monitor segítségével, és mi a kijelző felbontás megállapítani?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját ikonok Minden eltűnt, és elsötétült. | andrewanimation | A Windows operációs rendszerek | 1 | 5. július 2009 13:54 |
| Fekete mappa ikon | Aladdin | A Windows operációs rendszerek | 1 | 25. október 2007 07:10 |
| Pult tetején ikonok jönnek és mennek | vic66 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 7. 2007 Szeptember 11:09 |
| Téma eszközök | |
| |