![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. לאחרונה נרשם על גבי המחשב שלי ואת כל הסמלים המוצגים נראה מוגדל. די מעצבן את רוב דפי האינטרנט אינם מלאים על מסך מלא או. אני מנחש שאני כבר לחצת משהו במקרה, כל כך קיוויתי מישהו היה מספר לי איך אני שם את זה חזרה בדרך כלל. הנה צילום מסך אם את לא בטוחה מה אני מדבר - ![]() Blurry זה לא ככה, זה היה רק גודל לי את זה! כפי שאתה יכול לראות את הדף רק לוקח למעלה מחצי המסך, יש מעצבנים ענק של שטח לבן. אז כל עזרה יהיה נהדר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא יכול לראות את כל הסמלים למרות כמו שאתה אומר שאין פתרון הבעיה יש לעשות עם זה.
אתר האינטרנט של BBC trims את יד ימין עם זאת יש גבול המסך הגדול יכול ללכת. אתה צריך למצוא דרך פשוטה באתר ללא חכם פריסת אם אתה רוצה לבדוק אתה יכול להכות את שני הקצוות. כמו http://www.w3.org/TR/html401/appendix/notes.html אולי. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| כי לא יכול להיות מנהל גרפיקה VNADIA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה צג אתה משתמש, ומה הוא בחר את רזולוציית התצוגה בבית?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל הסמלים שלי נעלמו וחזרתי ריק. | andrewanimation | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -5 בחודש יולי 2009 13:54 |
| תיקיית סמלים שחור | aladdin | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 בחודש אוקטובר 2007 07:10 |
| Desk הדף סמלים לבוא וללכת | vic66 | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 7 ספטמבר 2007 11:09 |
| שרשרת כלים | |
| |