![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Paskutiniai prisijungę prie savo kompiuterio ir visi rodomi kaip piktogramos atrodo padidintos. Jos gana erzina dauguma interneto puslapių nėra visiškai iki viso ekrano arba. I'm guessing I klikniętymi kažkas atsitiktinai, todėl aš tikiuosi kas nors galėtų man papasakoti, kaip aš padėjau ją atgal į įprastą. Štai screenshot jei jūsų nežinote what I'm talking about - ![]() Jos negali būti neryškus, pavyzdžiui, kad tai buvo tik mano dydžio tai! Kaip matote puslapis tik užima pusę ekrano, čia erzina didžiulis tarpas. Tad bet kokią pagalbą būtų didelis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nematau jokių išjungti piktogramos nors kaip tu sakai nėra jokių rezoliucija ten daryti su.
BBC tinklalapyje Planko savo dešinę ranką skirtumas vis dėlto egzistuoja didelis ekrane gali eiti. Jums reikia rasti paprastą svetainę ne protingas išplanavimas, jei norite patikrinti, galite paspausti abu kraštus. Mėgti http://www.w3.org/TR/html401/appendix/notes.html galbūt. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Neįmanoma, kad būtų VNADIA grafikos plokštę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką Sekite Jūs naudojatės ir kokie yra jūsų ekrano rezoliucija nustatyta?