![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj. Ostatnio zalogowany na moim komputerze i wszystkie ikony wyświetlane wydaje się być powiększony. Jego dość irytujące, większość stron internetowych nie pełni się na pełnym ekranie albo. I'm guessing I've kliknięte coś przez przypadek, więc miałem nadzieję, że ktoś miałby mi powiedzieć, jak umieścić ją z powrotem do normalnego stanu. Oto zrzut ekranu, jeśli nie wiesz o co mi mówisz - ![]() Jego nie są rozmyte tak, to była tylko rozmiaru mnie to! Jak widać na stronie zajmuje tylko pół ekranu, pojawiła się ogromna annoying spacje. Więc pomocy byłoby wielkie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie widzę żadnych ikon off choć jak mówisz nie rezolucji nie robić go.
BBC stronie Trims jego prawej stronie znajduje jednak duży margines ekranie można przejść. Musisz znaleźć proste witryny bez sprytny układ, jeśli chcesz sprawdzić można trafić zarówno krawędzie. Jak http://www.w3.org/TR/html401/appendix/notes.html być może. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Nie można być VNADIA że sterownik karty graficznej |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co Monitor używacie i co jest wyświetlany w rozdzielczości ustawić?
|
| Zakładki |