![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Recent autentificat pe computerul meu şi toate pictogramele afişate par a fi amplificat. Are destul de enervant, cele mai multe pagini de Internet nu plin de tot ecranul fie. Sunt ghicitul Am clic ceva de accident, asa ca sper ca cineva ar spune-mi cum am pus-o inapoi la normal. Iată un screenshot dacă dvs. nu sunteţi sigur ce vorbesc despre - ![]() Sa nu neclare de genul asta, era doar de mine redimensionare-o! După cum se poate vedea pagina numai ocupă jumătate de ecran, nu e enervant un imens spaţiu alb. Deci, orice ajutor ar fi grozav |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu pot vedea nici un off icoane ce vă spun, deşi nu există o rezoluţie acolo pentru a face it cu.
BBC site-ul său trims dreapta marja există totuşi mare ecranului poate merge. Ai nevoie de a găsi un simplu site-ul cu aspect nu inteligent, dacă doriţi, pentru a verifica, puteţi lovit ambele margini. Plăcea http://www.w3.org/TR/html401/appendix/notes.html poate. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Nu ar putea fi faptul că de VNADIA grafica şofer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce Monitor sunt folosiţi şi de ce este stabilit la rezoluţie de afişare?
|
| Marcaje |