![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Práve prihlásení na svoj počítač a všetky ikony zobrazí sa zdajú byť veliké. Jeho pomerne nepríjemný, väčšina internetových stránkach nie sú plné až plné obrazovke buď. Mám hádat som klikol náhodou niečo, tak som dúfal, že niekto by sa mi povedať, ako som ju späť do normálu. Tu je snímka, ak vaša Neviete o čom hovorím -- ![]() Jeho nie sú rozmazané rád, že to bolo práve veľkosti mi to! Ako môžete vidieť na stránke zaberie len polovicu obrazovky, je to otravné obrovský biely priestor. Tak nějak pomoct by to skvelé |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevidím žiadne z ikon ako keď poviete, že to nie je riešenie, že sa to urobí s.
Na webovej stránke BBC TRIMs pravici jeho rozpätie je však veľkej obrazovke môžete ísť. Musíte nájsť jednoduché stránky bez múdre usporiadanie, ak chcete skontrolovať, môžete zasiahnuť oba okraje. Mať rád http://www.w3.org/TR/html401/appendix/notes.html možná. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Nepodarilo sa, že je VNADIA grafické ovládače |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sledujte, čo sa vám pomocou a aké je vaše rozlíšenie displeja nastaviť na?