![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Недавно логирати на мој рачунар и све иконе приказане Чини се да је повећан. Његова врло узнемирујући, већина интернет страница се не пуни или пуни екран. И'м гуессинг сам кликнуо нешто случајно, па сам се надала да неко рећи мене како сам га назад у нормалу. Ево сцреенсхот ако ваша није сигуран шта ми говориш о -- ![]() Његова не мутних слично, то је био само величине ми то! Као што можете видети на страници узима само пола екрана, ту је једна огромна досадне беле простора. Тако је било који помоћ би било велик |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја не могу да видим било које иконе офф иако као ти кажеш нема ту резолуцију то учинити с.
ББЦ уебсите ТРИМС његова десна рука маржа међутим постоји велика екрана може да иде. Морате пронаћи једноставним страницама без паметан распоред ако желите да проверите можете погодити оба рубова. Као хттп://ууу.у3.орг/ТР/хтмл401/аппендикс/нотес.хтмл можда. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Није могао да буде ВНАДИА графичке дривер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта се монитора користите и шта је ваш екран резолуције поставити на?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој Икона Све је нестало и отишло Бланк. | андреуаниматион | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 5. јула 2009 13:54 |
| Блацк фолдер иконе | Аладдин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 октобар 2007 07:10 |
| Деск Топ иконе дођи и иди | виц66 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 7. Сеп 2007 11:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |