![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Son benim bilgisayara kaydedilebilir ve tüm simgeleri büyültülmüş gibi görünmektedir gösterilmiştir. Bu çok can sıkıcı, en İnternet sayfaları tam ekranı ya tam yoktur. Ben tesadüfen bir tıkladınız Ben birini nasıl normale döndü koy söyle de umuyordum tahmin ediyorum. İşte bir ekran görüntüsü your emin değilim ben neden bahsettiğimi - ![]() Bunun böyle bulanık bana bu boyutlandırma, o! Siz sayfayı görebilirsiniz sadece yarım ekran, bir can sıkıcı büyük boşluk's alır. Yani herhangi bir yardım çok iyi olurdu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben herhangi bir simge göremiyorum ama siz orada ile bunu yapmak için hiçbir çözümü burada söylüyorlar.
BBC web sitesi var olabilir ancak büyük ekran ve sağ kenar trimlemeniz. Eğer her iki kenarlarına isabet deneyelim isterseniz hiç akıllıca bir düzen ile basit bir sitede bulmak gerekir. Hoşlanmak http://www.w3.org/TR/html401/appendix/notes.html belki. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Bu VNADIA grafik sürücüsü olmak Couldn't |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kullandığınız Monitör nedir ve ne ekran çözünürlüğü set nedir?
|
| Bookmarks |