![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не е наистина, че когато това трябва да отида, тъй като това е проблем на мрежата, но вината е в OS. Аз съм текат Windows Vista Ultimate и там изглежда е мрежа проблема. Моят NETGEAR WN111 безжичен адаптер, няма да се свърже с безжична мрежа, въпреки че той е в обхват. Допълнително, изглед протоколи, отчети, които не са инсталирани или за кабелна или безжична връзка. Опитвате се да инсталирате дава достъп отказан грешка. Аз бях наистина никаква идея какво да правя. Всяка помощ е много оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато си купувате адаптера ... Има ли, използвайки най-новите драйвери Vista?
| |||
| |||
| Имах този проблем, аз просто го свържете с мрежов кабел и се завтече актуализации. Творби лечение сега. |
|
| |||
| |||
| Купих картата 3 дни преди и доколкото аз съм запознат, да се използват най-новите (мнение) Vista съвместими драйвери. Аз бях чувство на проблема се крие дълбоко в ОС обаче, непременно трябва да бъде в състояние да инсталира TCP / IP V4 за Ethernet на борда? АТРИБУТИ: Доколкото знам, всички налични актуализации за Vista са инсталирани. |
|
| |||
| |||
| Няма нищо нередно в това. Проблемът е на настройки. Всичко е по подразбиране на компютъра? Също така не трябва Mac филтриране на вашия WAP? Също така си провери дали имате WEP ключ др |
|
| |||
| |||
| Така че тази област е празен? |
|
| |||
| |||
| Не, това е така, но е достъпна само бутона "Install". "Деинсталиране" и "Имоти" са изложени greyed, независимо от това, което е избран. Кликването инсталирате предлага избор на клиента, или протокол, за да инсталирате. Щракването върху някоя от тях дават "Не може да се инсталира поиска функция. Грешката е: достъпът е denied.2 |
|
| |||
| |||
| Мисля, че те са greyed и не са избираеми като адаптер не е инсталиран правилно, като по този начин възможностите неподходящи. |
|
| |||
| |||
| Е, това означава, че на борда не е инсталиран правилно, че все още работи. Мислите ли, че аз трябва да го върна в магазина? |
|
| |||
| |||
| Ако това е съвсем нов и има гаранция, че след това може и да е прост разтвор. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 7 и Windows Vista мрежа въпроси | Razer | Windows операционни системи | 4 | 23-ти ноември 2009 година 08:27 |
| Имам някои много досадни проблеми с изглед става | Mooseknuckle | Windows операционни системи | 12 | 25-ти октомври 2009 год. 12:01 |
| Малката дребен Vista Проблеми | Paul4763 | Windows операционни системи | 3 | 18 Авг 2009 07:31 |
| Dell Лаптоп мрежа Свързване Проблеми | Ltcompt21 | В мрежа, модеми & VoIP | 11 | 26 Март 2009 07:33 |
| Домашната мрежа Проблеми | yvonnet | В мрежа, модеми & VoIP | 20 | 23rd Oct 2007 12:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |