![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ne tak docela jisti, kde by to mělo jít, vidět, jak je to síť otázka, ale chyba spočívá v OS. Já jsem s operačním systémem Windows Vista Ultimate, a zdá se, že problém v síti. Moje Netgear WN111 bezdrátový adaptér nebude připojení k bezdrátové síti, i když je v dosahu. Additional, průhled žádné zprávy o tom, že protokoly jsou instalovány buď pro kabelové nebo bezdrátové připojení. Pokus o instalaci poskytuje přístup odepřen chybu. Jsem opravdu netuším, co dělat. Jakákoliv pomoc je velmi ceněn. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdy jste koupit adaptér ... Jste s využitím nejmodernějších Vista ovladače?
| |||
| |||
| Musel jsem, že problém, i to stačí připojit do sítě, kabel a běžel aktualizace. Díla léčbě nyní. |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem si kartu 3 dny a pokud jsem si vědom, ano je to s využitím nejmodernějších (údajně) Vista kompatibilní ovladače. Jsem pocit, že problém leží hlouběji v OS ale určitě bych měl být schopen instalovat TCP / IP V4 na palubě ethernet? EDIT: Pokud vím, všechny dostupné aktualizace pro vista jsou instalovány. |
|
| |||
| |||
| Není nic špatného na to. Problém spočívá v nastavení. Vše nastaveno na výchozí na počítači? Také nemáte Mac filtrování na vašem WAP? Také jste zkontrolovat, zda máte WEP klíč atd. |
|
| |||
| |||
| Takže tato oblast je prázdný? |
|
| |||
| |||
| Ne, je to takhle, ale k dispozici je pouze tlačítko "Instalovat". "Odinstalovat" a "Vlastnosti" jsou šedě, bez ohledu na to, co je vybráno. Kliknutím instalaci nabízí volbu klienta, službu nebo protokol o instalaci. Kliknutím na některý z nich "Nelze nainstalovat požadované funkce. Chyba je: přístup je denied.2 |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že jsou šedě a non-volitelné jako vaše karta není správně nainstalována, čímž se možnosti irelevantní. |
|
| |||
| |||
| Takže to znamená, že na palubě není nainstalován správně, a přesto, že funguje. Myslíte si, že bych měl vzít zpátky do obchodu? |
|
| |||
| |||
| Pokud je zcela nové a má záruku, že pak by mohla být jednoduchá řešení. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows 7 a Vista problémy se sítí | Razer | Operační systémy Windows | 4 | 23.listopadu 2009 08:27 |
| Mám několik velmi nepříjemné problémy s průhled děje | Mooseknuckle | Operační systémy Windows | 12 | 25.října 2009 12:01 |
| Little otravování Vista problémy | Paul4763 | Operační systémy Windows | 3 | 18. srpna 2009 07:31 |
| Dell Laptop připojení k síti Otázky | Ltcompt21 | Sítě, Modemy & VoIP | 11 | 26. března 2009 07:33 |
| Home Network Otázky | yvonnet | Sítě, Modemy & VoIP | 20 | 23. října 2007 12:52 |
| Thread Nástroje | |
| |