μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δίκτυο Vista Θέματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Ιουν 2008, 11:51
Μέλος Ομάδα

Default Δίκτυο Vista Θέματα

Δεν έχει πραγματικά βέβαιος εάν αυτό θα πρέπει να προχωρήσει, δεδομένου ότι είναι ένα δίκτυο το θέμα, αλλά το σφάλμα έγκειται στο OS.

Είμαι τρέχει Windows Vista Ultimate και φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα δικτύου. My Netgear WN111 ασύρματου προσαρμογέα δεν θα συνδεθείτε με το ασύρματο δίκτυο, ακόμη και αν είναι εντός εμβέλειας.

Πρόσθετα, αναφέρει ότι δεν vista πρωτόκολλα είναι εγκατεστημένα είτε για την ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση. Η προσπάθεια για την εγκατάσταση δίνει σφάλμα άρνησης πρόσβασης.

Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.
Old 13 Ιουν 2008, 11:56
Διαχειριστής Ομάδα

Πότε αγοράσω τον προσαρμογέα ... Χρησιμοποιείτε το αργότερο Vista οδηγούς;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13 Ιουν 2008, 12:34
Ομάδα Δωρητών

Είχα αυτό το πρόβλημα, απλά συνδέστε το με καλώδιο δικτύου, και έτρεξε Updates. Έργα μία θεραπεία τώρα.
Old 13 Ιουν 2008, 12:35
Μέλος Ομάδα

Αγόρασα την κάρτα Πριν από 3 ημέρες και στο βαθμό που είμαι ενήμερος, ναι είναι με τη χρήση της (δήθεν)
Vista συμβατό οδηγούς.

Έχω την εντύπωση το πρόβλημα έγκειται στην βαθύτερη OS όμως, σίγουρα θα πρέπει να είναι σε θέση να εγκαταστήσετε το πρωτόκολλο TCP / IP V4 για το εποχούμενο μέρος ethernet;

EDIT: Απ 'όσο γνωρίζω, όλες τις διαθέσιμες ενημερωμένες εκδόσεις για τα Vista είναι εγκατεστημένα.
Old 13 Ιουν 2008, 12:37
Ομάδα Δωρητών

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό.

Το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. Τα πάντα για την προεπιλογή που στον υπολογιστή; Επίσης δεν έχετε το Mac σας για φιλτράρισμα WAP; Επίσης, έχετε ελέγξει αν έχετε ένα κλειδί WEP κλπ.
Old 13 Ιουν 2008, 12:39
Διαχειριστής Ομάδα

Συνεπώς, αυτή η περιοχή είναι άδειο;

Attached Μικρογραφίες
Vista Network Issues-network.jpg  
Old 13 Ιουν 2008, 13:43
Μέλος Ομάδα

Όχι, δεν είναι έτσι, αλλά το μόνο που υπάρχει είναι το κουμπί "Install". "Απεγκατάσταση" και "Ιδιότητες" είναι greyed out, ανεξάρτητα από το τι έχει επιλεγεί.

Κάνοντας κλικ εγκαταστήσετε προσφέρει την επιλογή του πελάτη, την υπηρεσία ή να εγκαταστήσετε το πρωτόκολλο. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά τα δώσει "Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ζήτησε χαρακτηριστικό. Το σφάλμα είναι: η πρόσβαση είναι denied.2
Old 13 Ιουν 2008, 13:59
Διαχειριστής Ομάδα

Νομίζω ότι είναι greyed και μη επιλέξιμο ως προσαρμογέα σας δεν είναι εγκατεστημένο σωστά, έτσι ώστε οι επιλογές άσχετο.
Old 13 Ιουν 2008, 14:22
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι η επί του σκάφους δεν είναι εγκατεστημένο σωστά, αλλά που να λειτουργεί.

Πιστεύετε ότι θα έπρεπε να το πάρω πίσω στο κατάστημα;
Old 13 Ιουν 2008, 14:40
Διαχειριστής Ομάδα

Αν είναι καινούργιο και έχει την εγγύηση ότι στη συνέχεια θα μπορούσε να είναι μια απλή λύση.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.