![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν έχει πραγματικά βέβαιος εάν αυτό θα πρέπει να προχωρήσει, δεδομένου ότι είναι ένα δίκτυο το θέμα, αλλά το σφάλμα έγκειται στο OS.
Είμαι τρέχει Windows Vista Ultimate και φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα δικτύου. My Netgear WN111 ασύρματου προσαρμογέα δεν θα συνδεθείτε με το ασύρματο δίκτυο, ακόμη και αν είναι εντός εμβέλειας. Πρόσθετα, αναφέρει ότι δεν vista πρωτόκολλα είναι εγκατεστημένα είτε για την ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση. Η προσπάθεια για την εγκατάσταση δίνει σφάλμα άρνησης πρόσβασης. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πότε αγοράσω τον προσαρμογέα ... Χρησιμοποιείτε το αργότερο Vista οδηγούς;
|
|||
|
|||
|
Είχα αυτό το πρόβλημα, απλά συνδέστε το με καλώδιο δικτύου, και έτρεξε Updates. Έργα μία θεραπεία τώρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αγόρασα την κάρτα Πριν από 3 ημέρες και στο βαθμό που είμαι ενήμερος, ναι είναι με τη χρήση της (δήθεν)
Vista συμβατό οδηγούς. Έχω την εντύπωση το πρόβλημα έγκειται στην βαθύτερη OS όμως, σίγουρα θα πρέπει να είναι σε θέση να εγκαταστήσετε το πρωτόκολλο TCP / IP V4 για το εποχούμενο μέρος ethernet; EDIT: Απ 'όσο γνωρίζω, όλες τις διαθέσιμες ενημερωμένες εκδόσεις για τα Vista είναι εγκατεστημένα. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό.
Το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. Τα πάντα για την προεπιλογή που στον υπολογιστή; Επίσης δεν έχετε το Mac σας για φιλτράρισμα WAP; Επίσης, έχετε ελέγξει αν έχετε ένα κλειδί WEP κλπ. |
|
|
|||
|
|||
|
Συνεπώς, αυτή η περιοχή είναι άδειο;
|
|
|
|||
|
|||
|
Όχι, δεν είναι έτσι, αλλά το μόνο που υπάρχει είναι το κουμπί "Install". "Απεγκατάσταση" και "Ιδιότητες" είναι greyed out, ανεξάρτητα από το τι έχει επιλεγεί.
Κάνοντας κλικ εγκαταστήσετε προσφέρει την επιλογή του πελάτη, την υπηρεσία ή να εγκαταστήσετε το πρωτόκολλο. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά τα δώσει "Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ζήτησε χαρακτηριστικό. Το σφάλμα είναι: η πρόσβαση είναι denied.2 |
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω ότι είναι greyed και μη επιλέξιμο ως προσαρμογέα σας δεν είναι εγκατεστημένο σωστά, έτσι ώστε οι επιλογές άσχετο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι η επί του σκάφους δεν είναι εγκατεστημένο σωστά, αλλά που να λειτουργεί.
Πιστεύετε ότι θα έπρεπε να το πάρω πίσω στο κατάστημα; |
|
|
|||
|
|||
|
Αν είναι καινούργιο και έχει την εγγύηση ότι στη συνέχεια θα μπορούσε να είναι μια απλή λύση.
|