![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ne baš siguran gdje se to treba ići, jer kao što je to mreža pitanju, a kriv je u OS. Im 'trčanje Windows Vista Ultimate i tamo, kako se čini mrežu problem. Moj Netgear WN111 bežični adapter neće spojiti na bežičnu mrežu, iako je ona u dometu. Dodatna, vidik izvješća koji su instalirani bez protokola za bilo ožičen ili bežične veze. Pokušavate instalirati daje access denied error. Ja sam stvarno nema ideju što učiniti. Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada ste se kupiti adapter ... Jeste li koristite najnoviju Vista driveri?
| |||
| |||
| Imao sam taj problem, samo ga spojite mrežni kabel la i otrča ažuriranja. Works gozba sada. |
|
| |||
| |||
| Ja kupio karticu 3 dana i koliko sam svjestan, da je koristeći najnoviju (navodno) vidik kompatibilan vozača. Sam osjećaj problem leži dublje u OS ipak, sigurno ću biti u mogućnosti instalirajte TCP / IP V4 za onboard Ethernet? EDIT: Koliko znam, sva ažuriranja dostupna su za vidik instaliran. |
|
| |||
| |||
| Ima je ništa izvrnut sa njom. Problem leži u postavkama. Sve je postavljeno na zadani na računalu? Također ne morate Mac filtriranje na vašem WAP? Također su Vam ček ako imate WEP ključ itd. |
|
| |||
| |||
| Tako je ovo područje je prazna? |
|
| |||
| |||
| Ne, to je kao da, ali samo je dostupan gumb "Install". "Uninstall" i "Properties" su greyed van, bez obzira na to što je odabrana. Kliknete li instalirati nudi izbor klijentu, uslugu ili protokol za instalaciju. Kliknete li bilo koji od ovih dati "Cannot install traženu funkciju. Pogreška je: pristup denied.2 |
|
| |||
| |||
| Mislim da su greyed i ne-podesivo kao adaptera nije instaliran pravilno, čime opcije nevažna. |
|
| |||
| |||
| Pa to znači da je onboard nije ispravno instaliran, ali da radi. Mislite da bih trebao uzeti ga natrag u dućan? |
|
| |||
| |||
| Ako je potpuno novo i ima jamstvo da onda može biti jednostavno rješenje. |