![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem egészen biztos benne, ha ez megy, amikor látta, amint ez a hálózat, de a hiba abban rejlik, hogy OS. Én vagyok a Windows Vista Ultimate, és úgy tűnik, hogy a hálózati probléma. Saját Netgear WN111 vezeték nélküli adapter nem fog csatlakozni a vezeték nélküli hálózat is, bár a tartomány. További, Vista, hogy a jelentések nem protokollok vannak telepítve, amelyek vagy a vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolatot. Trying to install ad hozzáférés megtagadva. Már tényleg fogalmam sincs, mit tegyek. Any help is much appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mikor vásárolnak az adapter ... Ön a legutóbbi Vista vezetők?
| |||
| |||
| Volt, hogy a probléma, csak csatlakoztassa a hálózati kábelt, és spárgagombolyog frissítések. Működik a kezelésére most. |
|
| |||
| |||
| Megvettem a 3 nappal ezelőtt, és amennyire én vagyok tisztában van, hogy a legfrissebb (állítólag) Vista-kompatibilis meghajtók. Van egy érzés, a probléma mélyebb, az operációs rendszer is, én biztosan tudnia kell telepíteni a TCP / IP V4 a fedélzeti ethernet? Edit: Amennyire én tudom, az összes elérhető frissítés telepítve van kilátás. |
|
| |||
| |||
| Nincs semmi baj vele. A probléma a beállításokat. Minden, az alapértelmezett a számítógépen? Szintén nem kell a MAC-szűrés a WAP-on? Ön is ellenőrizni, ha a WEP-kulcs, stb |
|
| |||
| |||
| Így ez a terület üres? |
|
| |||
| |||
| Nem, ez így, de az egyetlen gomb elérhető az "Install". "Eltávolítás" és a "Tulajdonságok" szürkén van, függetlenül attól, hogy mi van kijelölve. Kattintva telepítheti kínál a kiválasztott ügyfél, szolgáltatás vagy protokoll telepítése. Kattintva bármely Ezek "Nem lehet telepíteni kért funkciót. A hiba: a hozzáférés denied.2 |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, ezek szürke és nem választható el az adapter nincs telepítve, így a lehetőségek irreleváns. |
|
| |||
| |||
| Hát azt jelenti, hogy a fedélzeten nincs megfelelően telepítve, hogy még működik. Azt hiszi, vegye vissza a boltba? |
|
| |||
| |||
| Ha ez teljesen új, és a garancia, hogy akkor lehet egy egyszerű megoldás. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 7 és a Windows Vista hálózati kérdésekben | Razer | A Windows operációs rendszerek | 4 | November 23, 2009 08:27 |
| Van néhány nagyon bosszantó kérdések kilátás folyik | Mooseknuckle | A Windows operációs rendszerek | 12 | Október 25, 2009 12:01 |
| Little aprólékoskodás Vista kérdések | Paul4763 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 18. augusztus 2009 07:31 |
| Dell laptop hálózati csatoló kérdések | Ltcompt21 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 11 | 26. március 2009 07:33 |
| Otthoni hálózat kérdések | yvonnet | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 20 | 23. október 2007 12:52 |
| Téma eszközök | |
| |