![]() |
|
|
|||
|
|||
|
לא ממש בטוח לאן זה צריך ללכת, כפי שהוא רואה את הרשת של הבעיה, אך נמצא אשם של מערכת ההפעלה.
אני מפעיל את Windows Vista Ultimate ויש כנראה בעיה ברשת. אזור Netgear WN111 מתאם אלחוטי לא להתחבר לרשת האלחוטית למרות שהוא טווח. פרטים, Vista מדווחת כי אין פרוטוקולים מותקנים עבור חוטית או אלחוטית או חיבורים. מנסה להתקין מאפשר גישה נדחתה שגיאה. אני כבר באמת לא יודע מה לעשות. Any help is much appreciated. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
מתי אתה קונה את המתאם ... האם אתה משתמש ב Vista האחרונה של הנהגים?
|
|||
|
|||
|
כי יש לי בעיה, אני פשוט לחבר אותו באמצעות כבל רשת, עדכונים וברח. עובד על לטפל כעת.
|
|
|
|||
|
|||
|
קניתי את הכרטיס 3 ימים לפני עד כמה אני מודע לכך, שכן היא באמצעות העדכנית (supposedly)
Vista תואם הנהגים. ביצעתי תחושה הבעיה נעוצה עמוק בתוך מערכת ההפעלה, אם כי, אמנם אני אמור להיות מסוגל להתקין את TCP / IP V4 עבור onboard Ethernet? ערוך: ככל שאני יודע, את כל העדכונים הזמינים עבור Vista מותקנים. |
|
|
|||
|
|||
|
אין שום דבר לא בסדר עם זה.
הבעיה נעוצה עם ההגדרות. הכל מוגדר כברירת מחדל במחשב? כמו כן אין לך את מאק סינון על WAP? כמו כן יש לך בדק אם יש לך מפתח WEP וכו ' |
|
|
|||
|
|||
|
אז שטח זה ריק?
|
|
|
|||
|
|||
|
לא, זה ככה, אבל הוא זמין רק כפתור "התקן". "הסר התקנה" ו "מאפיינים" הם greyed החוצה, בלי קשר למה הוא נבחר.
לחיצה מציע להתקין את הבחירה של הלקוח, שירות או פרוטוקול להתקין. לחיצה על כל אלה נותנים "לא ניתן להתקין את התכונה המבוקשת. השגיאה היא: הגישה denied.2 |
|
|
|||
|
|||
|
אני חושב שהם greyed החוצה ולא כפי לבחירה את המתאם אינו מותקן כראוי, ובכך לעשות את אפשרויות רלוונטיות.
|
|
|
|||
|
|||
|
ובכן זה אומר כי onboard אינו מותקן כראוי, זה עדיין עובד.
האם אתה חושב שאני צריך לקחת את זה בחזרה לחנות? |
|
|
|||
|
|||
|
אם זה המותג החדש יש אחריות אז זה יכול להיות פתרון פשוט.
|