![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Ne tikrai tikrai, kur tai turėtų vykti, matydami, kaip tai tinklo problema, bet slypi OS.
I'm Windows Vista Ultimate ir ten atrodo, kad tinklo problema. Mano Netgear WN111 Wireless Adapter nebus prisijungti prie belaidžio tinklo, nors ji yra diapazone. Papildoma, "Vista" pranešė, kad jokių protokolų yra įrengti arba laidinio ar bevielio ryšio. Bando įdiegti suteikia Access Denied klaida. Aš tikrai neįsivaizduoju, ką daryti. Any help is much appreciated. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kada perkate adapteris ... Ar Jūs naudojate naujausią Vista tvarkykles?
|
|||
|
|||
|
Turėjau šią problemą, aš tiesiog prijunkite jį, kad tinklo kabelis, ir bėgo atnaujinimus. Kūriniai elgtis dabar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aš nusipirkau kortele 3 dienas ir kiek man žinoma, taip ji yra, naudojant naujausias (tariamai)
Vista compatible drivers. Aš jausmas problema slypi giliau OS, nors, aišku, norėčiau turėti galimybę įdiegti TCP / IP V4 už borto ethernet? EDIT: Kiek aš žinau, visi turimi atnaujinimus Vista "yra įdiegtas. |
|
|
|||
|
|||
|
Nėra nieko blogo su juo.
Problema su nustatymais. Viskas pagal nutylėjimą dėl kompiuterio? Taip pat jūs neturite Mac filtravimo WAP? Taip pat buvo patikrinta, jei jūs turite WEP raktą ir tt |
|
|
|||
|
|||
|
Taigi šioje srityje yra tuščias?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne, tai patinka, bet tik mygtuku galima, yra "Install". "Pašalinti" ir "Properties" yra pilka, nepriklausomai nuo to, kas pasirinkta.
Paspaudę įdiegti siūlo kliento, paslaugų ar protokolo pasirinkimas įdiegti. Paspaudus bet kurį iš šių duoti "Nepavyko įdiegti prašoma funkcija. Klaida: prieiga denied.2 |
|
|
|||
|
|||
|
Manau, kad jie yra pilka ir ne-pasirenka kaip savo adapteris yra netinkamai įdiegta, todėl galimybės nesvarbus.
|
|
|
|||
|
|||
|
Na tai reiškia, kad laive nėra įdiegtas teisingai, tačiau tai veikia.
Ar manote, kad man reikėtų atsižvelgti ją atgal į parduotuvę? |
|
|
|||
|
|||
|
Jei jis yra visiškai naujas ir garantija, kad ten gali būti paprastas sprendimas.
|