![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Nav īsti pārliecināti, ja tas būtu jādara, redzot, kā tas ir tīkla problēma, bet vaina ir ar OS.
Es skrienu Windows Vista Ultimate un šķiet, ka tīkla problēma. Mans Netgear WN111 bezvadu adapteris nebūs savienojumu ar bezvadu tīklu, pat ja tas ir diapazonā. Papildu, vista ziņo, ka neviens protokoli ir uzstādīti vai nu vadu vai bezvadu savienojumus. Trying to install dod access denied error. Man tiešām nav ideju, ko darīt. Any help is much appreciated. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kad jūs pērkat adapteri ... Vai jums, izmantojot jaunākos Vista draiveri?
|
|||
|
|||
|
Man bija, ka problēma, es vienkārši savienot it up tīkla kabeli un darbojās atjauninājumi. Strādā ārstēšanai tagad.
|
|
|
|||
|
|||
|
Es nopirku karti 3 dienām pirms un cik es esmu informēts, jā, tas ir, izmantojot jaunāko (domājams)
vista saderīgs draiverus. Esmu sajūta problēma ir dziļāka OS, lai gan, protams, es varētu uzstādīt TCP / IP V4 uz borta ethernet? EDIT: Cik man zināms, visi pieejamie atjauninājumi Vista ir uzstādīta. |
|
|
|||
|
|||
|
Nekas nepareizs ar to.
Problēma ir ar iestatījumiem. Viss, kas ir saistību nepildīšanas gadījumā par datoru? Arī jums nav Mac filtru WAP? Arī jums jāpārbauda, ja esat WEP atslēga uc |
|
|
|||
|
|||
|
Tātad, šajā jomā ir tukšs?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nē, tas ir, piemēram, ka, bet tikai poga būtu pieejama, ir "Install". "Uninstall" un "Properties" ir greyed Out, neatkarīgi no tā, kas ir izvēlēts.
Noklikšķinot instalēt piedāvā izvēlēties klientu, pakalpojumu vai protokolu instalēt. Noklikšķinot uz kāda no šīm sniegt "Cannot install pieprasīto iespēju. Kļūdas ir: piekļuve ir denied.2 |
|
|
|||
|
|||
|
Es domāju, ka viņi ir greyed, un nav izvēles, kā ārsts adapteris nav instalēta pareizi, tādējādi iespējas nozīmes.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu tas nozīmē, ka uz klāja nav uzstādīta pareizi, bet, kas darbojas.
Vai jūs domājat, man vajadzētu ņemt to atpakaļ uz veikalu? |
|
|
|||
|
|||
|
Ja tas ir pilnīgi jauns un ir garantija tam, ka var būt vienkāršs risinājums.
|