![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Naprawdę nie wiesz, od czego powinno to iść, ponieważ jest to sieć, ale z winy leży w OS. Jestem z systemem Windows Vista Ultimate i wydaje się, że sieć problemu. Moje Netgear WN111 bezprzewodowa karta nie będzie łączył się z siecią bezprzewodową, nawet jeśli jest to w zasięgu. Dodatkowe, Vista informuje, że protokoły nie są zainstalowane na zarówno połączenia przewodowe lub bezprzewodowe. Próbując zainstalować daje błąd odmowy dostępu. Ja już naprawdę nie ma pojęcia, co robić. Każda pomoc jest bardzo ceniona. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiedy kupić karty ... Czy używasz najnowszych sterowników Vista?
| |||
| |||
| Miałem ten problem, i po prostu podłączyć go przez kabel sieciowy i pobiegł aktualizacje. Works a treat teraz. |
|
| |||
| |||
| Kupiłem kartę 3 dni temu i tak dalece jak jestem świadom, tak jest z wykorzystaniem najnowszych (rzekomo) Vista kompatybilne kierowców. I've poczucie problem leży głębiej w OS jednak na pewno powinienem być w stanie zainstalować protokół TCP / IP V4 na pokładzie ethernet? EDIT: O ile wiem, wszystkie dostępne aktualizacje są instalowane Vista. |
|
| |||
| |||
| Nie ma nic złego się z nim. Problem polega z ustawieniami. Wszystko ustawiony domyślnie na komputerze? Także nie masz na swoim Mac filtrowanie WAP? Również ty sprawdzane jeśli masz klucza WEP itp. |
|
| |||
| |||
| Więc tym obszarze jest pusty? |
|
| |||
| |||
| Nie, to jest tak, ale dostępny jest tylko przycisk "Install". Odinstaluj "oraz" Właściwości "jest nieaktywny, niezależnie od tego, co jest zaznaczone. Kliknięcie zainstalować oferuje wybór klienta, usługi lub protokołu do zainstalowania. Kliknięcie na którykolwiek z nich "nie może zainstalować wymaganych funkcji. Błędu to: dostęp denied.2 |
|
| |||
| |||
| Myślę, że są one szary i braku wyboru jako karta nie jest zainstalowana poprawnie, a tym samym możliwości znaczenia. |
|
| |||
| |||
| Cóż to oznacza, że na pokładzie nie jest zainstalowany poprawnie, że jeszcze działa. Czy myślisz, że powinien przyjąć ją z powrotem do sklepu? |
|
| |||
| |||
| Jeżeli jest nowy i posiada gwarancję, że to może być proste rozwiązanie. |
![]() |
|
| Zakładki |