![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Не баш сигуран где се то треба да иде, јер као што је то мрежа питању, а крив је у ОС. Им 'трчање Уиндоус Виста Ултимате и тамо, како се чини мрежу проблем. Мој Нетгеар УН111 радио адаптер неће повезати на бежичну мрежу, иако је она у домету. Додатна, видик извештаја који су инсталирани без протокола за било ожичен или бежичне везе. Покушавате да инсталирате даје аццесс дениед еррор. Ја сам стварно нема идеју шта да урадите. Било каква помоћ је много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када сте се купити адаптер ... Јесте ли користите најновију Виста дривер?
| |||
| |||
| Имао сам тај проблем, само га спојите мрежни кабл ла и отрча исправке. Уоркс гозба сада. |
|
| |||
| |||
| Ја купио картицу 3 дана и колико сам свестан, да је користећи најновију (наводно) видик компатибилан возача. Сам осећај проблем лежи дубље у ОС ипак, сигурно ћу бити у могућности инсталирајте ТЦП / ИП в4 за онбоард Етхернет? Едит: Колико знам, сва ажурирања доступна су за видик инсталиран. |
|
| |||
| |||
| Има је ништа неправда са њом. Проблем лежи у подешавањима. Све је постављено на подразумевани на рачунару? Такође не морате Мац филтрирање на вашем УАП? Такође су Вам чек ако имате УЕП кључ итд |
|
| |||
| |||
| Тако је ово подручје је празна? |
|
| |||
| |||
| Не, то је као да, али само је доступан дугме "Инсталл". "Унинсталл" и "Пропертиес" су греыед ван, без обзира на то што је изабрана. Кликнете ли инсталирате нуди избор клијенту, услугу или протокол за инсталацију. Кликнете ли било који од ових да да "Цаннот инсталл тражену функцију. Грешка је: приступ дениед.2 |
|
| |||
| |||
| Мислим да су греыед и не-подесиво као адаптера није инсталиран правилно, чиме опције попатна. |
|
| |||
| |||
| Па то значи да је онбоард није исправно инсталиран, али да ради. Мислите да бих требао узети га натраг у дућан? |
|
| |||
| |||
| Ако је потпуно ново и има гаранцију да онда може да буде једноставно решење. |