az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista Ağ Sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 13 Haziran 2008, 11:51
Üye Grubu

Gerçekten nerede bu olması gibi bir şebeke sorunun görüyorum, ama hata OS yatıyor.

Ben nihai ve Windows Vista kullanıyorum bir ağ sorunu gibi görünüyor. Benim Netgear WN111 kablosuz bağdaştırıcısı Kablosuz ağa rağmen aralık olduğunu bağlanmak değildir.

Ek, Vista raporlar hiçbir protokoller için yüklenen ya veya kablosuz bağlantı kablolu. Yüklemeye çalışıyorsunuz bir erişim sağlar hata yalanladı.

Ben gerçekten hiç bir fikrim yapmak ettik. Yardıma çok appreciated.
Old 13 Haziran 2008, 11:56
Yönetici Grubu

Ne zaman adaptör satın yaptı ... En son Vista sürücülerini mi kullanıyorsunuz?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13 Haziran 2008, 12:34
Bağış Grubu

Bu sorunu vardı, ben sadece ağ kablosu ile bu kadar bağlanmak ve Güncelleştirmeler koştum. Çalışır artık tedavi.
Old 13 Haziran 2008, 12:35
Üye Grubu

Ben, evet bu (sözde) en son kullanılan korkmaktayım 3 gün önce ve çok kart aldım
Vista uyumlu sürücüleri.

I've bir duygu sorunu daha derin OS de olsa, kesinlikle ben Teknede Ethernet için TCP / IP V4 yüklemeniz gerekir yatıyor?

EDIT: Bildiğim kadarıyla biliyorum, Vista için mevcut tüm güncellemeleri yüklenir.
Old 13 Haziran 2008, 12:37
Bağış Grubu

İşte böyle bir şey yanlıştır.

Sorun ayarları aittir. Her bilgisayarda varsayılan olarak ayarlanır? Ayrıca Mac WAP filtre yok? Ayrıca eğer bir WEP anahtarı vs var mı kontrol ettikten
Old 13 Haziran 2008, 12:39
Yönetici Grubu

Yani bu alan boş?

Attached Thumbnails
Vista Network Issues-network.jpg  
Old 13 Haziran 2008, 13:43
Üye Grubu

Hayır, bu böyle, ama tek düğmesi mevcut ise "Install". "Kaldır" ve "Özellikleri", ne olursa olsun ne seçilmiş olan gri bulunmaktadır.

Tıklayarak yüklemek yüklemek için istemci, hizmet veya protokol seçimi sunar. Bu "talep özelliği yükleyebilirsiniz Cannot vermek ve tıklamak. Hata ise: erişim denied.2 olduğunu
Old 13 Haziran 2008, 13:59
Yönetici Grubu

Ben gri ve sigara seçimli olarak bağdaştırıcısı düzgün yüklü değilse, böylece seçenekleri alakasız yaparken düşünüyorum.
Old 13 Haziran 2008, 14:22
Üye Grubu

Aslında bu demektir Teknede doğru henüz yüklü değilse, bu çalışıyor.

Benim dükkana geri çekmek gerektiğini düşünüyor musunuz?
Old 13 Haziran 2008, 14:40
Yönetici Grubu

Eğer yeni ve daha sonra da basit bir çözüm olabilecek bir garanti vardır.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından