![]() |
|
| |||
| |||
| Gerçekten nerede bu olması gibi bir şebeke sorunun görüyorum, ama hata OS yatıyor. Ben nihai ve Windows Vista kullanıyorum bir ağ sorunu gibi görünüyor. Benim Netgear WN111 kablosuz bağdaştırıcısı Kablosuz ağa rağmen aralık olduğunu bağlanmak değildir. Ek, Vista raporlar hiçbir protokoller için yüklenen ya veya kablosuz bağlantı kablolu. Yüklemeye çalışıyorsunuz bir erişim sağlar hata yalanladı. Ben gerçekten hiç bir fikrim yapmak ettik. Yardıma çok appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman adaptör satın yaptı ... En son Vista sürücülerini mi kullanıyorsunuz?
| |||
| |||
| Bu sorunu vardı, ben sadece ağ kablosu ile bu kadar bağlanmak ve Güncelleştirmeler koştum. Çalışır artık tedavi. |
|
| |||
| |||
| Ben, evet bu (sözde) en son kullanılan korkmaktayım 3 gün önce ve çok kart aldım Vista uyumlu sürücüleri. I've bir duygu sorunu daha derin OS de olsa, kesinlikle ben Teknede Ethernet için TCP / IP V4 yüklemeniz gerekir yatıyor? EDIT: Bildiğim kadarıyla biliyorum, Vista için mevcut tüm güncellemeleri yüklenir. |
|
| |||
| |||
| İşte böyle bir şey yanlıştır. Sorun ayarları aittir. Her bilgisayarda varsayılan olarak ayarlanır? Ayrıca Mac WAP filtre yok? Ayrıca eğer bir WEP anahtarı vs var mı kontrol ettikten |
|
| |||
| |||
| Yani bu alan boş? |
|
| |||
| |||
| Hayır, bu böyle, ama tek düğmesi mevcut ise "Install". "Kaldır" ve "Özellikleri", ne olursa olsun ne seçilmiş olan gri bulunmaktadır. Tıklayarak yüklemek yüklemek için istemci, hizmet veya protokol seçimi sunar. Bu "talep özelliği yükleyebilirsiniz Cannot vermek ve tıklamak. Hata ise: erişim denied.2 olduğunu |
|
| |||
| |||
| Ben gri ve sigara seçimli olarak bağdaştırıcısı düzgün yüklü değilse, böylece seçenekleri alakasız yaparken düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Aslında bu demektir Teknede doğru henüz yüklü değilse, bu çalışıyor. Benim dükkana geri çekmek gerektiğini düşünüyor musunuz? |
|
| |||
| |||
| Eğer yeni ve daha sonra da basit bir çözüm olabilecek bir garanti vardır. |