менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Перспективи мережевих проблем

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2008, 11:51
Член групи

Не зовсім впевнений, де це має йти, бачачи, як це мережевий проблемою, але провина лежить в операційній системі.

Я під управлінням Windows Vista Ultimate і, як видається, проблеми в мережі. Моя Netgear WN111 бездротовим адаптером не будуть підключатися до бездротової мережі, навіть якщо вона перебуває в діапазоні.

Додатково, Vista повідомляє, що протоколи не виявлено ні для дротового або бездротового зв'язку. Намагаючись встановити дає Помилка доступу.

Я дійсно не знаю, що робити. Будь-яка допомога дуже високу оцінку.
Old 13 червня 2008, 11:56
Адміністратор групи

Коли ви купуєте адаптер ... Чи ви останній Vista драйверів?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 13 червня 2008, 12:34
Донор групи

Я цією проблемою, я просто підключити його з мережевого кабелю, і побіг оновлень. Роботи лікувати зараз.
Old 13 червня 2008, 12:35
Член групи

Я купив картка 3 дні тому і, наскільки мені відомо, так це з використанням новітніх (приблизно)
Vista сумісних драйверів.

У мене відчуття проблема лежить глибше, в операційній системі, хоча, звичайно, я повинен мати можливість встановлення TCP / IP v4 для вбудованих Ethernet?

EDIT: Наскільки я знаю, у вас встановлені всі доступні оновлення для Vista.
Old 13 червня 2008, 12:37
Донор групи

Існує нічого поганого.

Проблема полягає в настройках. Всі значення за замовчуванням на комп'ютері? Крім того, ви не маєте Фільтрація MAC-адрес на ваш WAP? Крім того, ви перевірили, якщо у вас WEP ключів і т.д.
Old 13 червня 2008, 12:39
Адміністратор групи

Тому ця область є порожня?

Мініатюри
Vista Network Issues-network.jpg  
Old 13 червня 2008, 13:43
Член групи

Ні, це так, але тільки кнопка доступна є "Встановити". "Видалити" і "Властивості" є сірим кольором, незалежно від обраного.

Натискання установці пропонує вибір клієнта, службу або протокол до встановлення. Натиснувши на будь-який з них дають "не вдається встановити популярною функцією. Помилка: доступ denied.2
Old 13 червня 2008, 13:59
Адміністратор групи

Я думаю, що вони сірі, і недоступна для вибору в якості адаптера встановлений неправильно, внаслідок чого параметри значення.
Old 13 червня 2008, 14:22
Член групи

А це означає, що судно не встановлений правильно, поки що працює.

Як ви думаєте, я повинен взяти його назад в магазин?
Old 13 червня 2008, 14:40
Адміністратор групи

Якщо це новий і має гарантію то це може бути просте рішення.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.