![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Не зовсім впевнений, де це має йти, бачачи, як це мережевий проблемою, але провина лежить в операційній системі. Я під управлінням Windows Vista Ultimate і, як видається, проблеми в мережі. Моя Netgear WN111 бездротовим адаптером не будуть підключатися до бездротової мережі, навіть якщо вона перебуває в діапазоні. Додатково, Vista повідомляє, що протоколи не виявлено ні для дротового або бездротового зв'язку. Намагаючись встановити дає Помилка доступу. Я дійсно не знаю, що робити. Будь-яка допомога дуже високу оцінку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ви купуєте адаптер ... Чи ви останній Vista драйверів?
| |||
| |||
| Я цією проблемою, я просто підключити його з мережевого кабелю, і побіг оновлень. Роботи лікувати зараз. |
|
| |||
| |||
| Я купив картка 3 дні тому і, наскільки мені відомо, так це з використанням новітніх (приблизно) Vista сумісних драйверів. У мене відчуття проблема лежить глибше, в операційній системі, хоча, звичайно, я повинен мати можливість встановлення TCP / IP v4 для вбудованих Ethernet? EDIT: Наскільки я знаю, у вас встановлені всі доступні оновлення для Vista. |
|
| |||
| |||
| Існує нічого поганого. Проблема полягає в настройках. Всі значення за замовчуванням на комп'ютері? Крім того, ви не маєте Фільтрація MAC-адрес на ваш WAP? Крім того, ви перевірили, якщо у вас WEP ключів і т.д. |
|
| |||
| |||
| Тому ця область є порожня? |
|
| |||
| |||
| Ні, це так, але тільки кнопка доступна є "Встановити". "Видалити" і "Властивості" є сірим кольором, незалежно від обраного. Натискання установці пропонує вибір клієнта, службу або протокол до встановлення. Натиснувши на будь-який з них дають "не вдається встановити популярною функцією. Помилка: доступ denied.2 |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що вони сірі, і недоступна для вибору в якості адаптера встановлений неправильно, внаслідок чого параметри значення. |
|
| |||
| |||
| А це означає, що судно не встановлений правильно, поки що працює. Як ви думаєте, я повинен взяти його назад в магазин? |
|
| |||
| |||
| Якщо це новий і має гарантію то це може бути просте рішення. |