![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έι, Το νέο υπολογιστή είναι απολύτως αρνείται να φορτώσει Vista ... Είμαι DBing Vista / kubuntu. System Info είναι κάτω. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το αν χρειάζεται. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια:) EDIT - Είμαι, επίσης, θα επιχειρήσει να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μέσω kubuntu
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ubuntu είναι φόρτωσης αλλά οθόνη σύνδεσης δεν φόρτωσης | medman007 | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 6 Ιουν 2009 19:12 |
| Επείγουσες HDD πρόβλημα - Vista σταματά φόρτωσης | pennk01 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 21η Μαΐου 2009 11:39 |
| Vista Δεν Φόρτωση, Laptop επανεκκίνηση | rongrace | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 1η Μαρ 2009 16:54 |
| Vista Φορτίσεις, Προγράμματα στην εκκίνηση Start Φόρτωση Τότε Compuer Reboots | caselles206 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17 Φεβ 2009 11:28 |
| Φόρτωση κερδίσει στις asus eee | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 24η Σεπ 2008 13:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |