![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey, Benim yeni bilgisayar kesinlikle Vista'yı yüklemek için reddediyor ... Ben Vista / Kubuntu DBing duyuyorum. Sistem bilgileri altında. Herhangi bir ihtiyacı daha fazla bilgi isteyin. Thanks for any help:) EDIT - Ben de Kubuntu ile bu sorunu çözmeye çalışmayın gidiyorum
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ubuntu yükleme ama giriş ekranına yükleme değildir | medman007 | Linux ve Alternatif işletim sistemi | 0 | 6. Haziran 2009 19:12 |
| Acil HDD sorunu - Vista yükleme durur | pennk01 | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 1 | 21 Mayıs 2009 11:39 |
| Vista değil, Dizüstü Rebooting Yükleniyor | rongrace | Windows İşletim Sistemleri | 6 | 1. Mart 2009 16:54 |
| Vista Loads, Programlar'ın Başlangıç Başlangıç Yükleniyor daha sonra Compuer yeniden doğmuş | caselles206 | Windows İşletim Sistemleri | 2 | 17. Şubat 2009 11:28 |
| ASUS EEE kazanabileceği Yükleniyor | robina80 | Windows İşletim Sistemleri | 2 | 24. Eylül 2008 13:52 |
| Konu Araçları | |
| |