по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Vista + Raid (и моя двойно зареждане) ... LOL

Reply

Нишка Инструменти
Old 4-ти Декември 2007, 18:17
Номер на групата

Default Vista + Raid (и моя двойно зареждане) ... LOL

Как мога да получа информация Vista да ми нахлуха масив?!?!

Всъщност аз имам следното:

2x36gb RAID0 с XP Pro

250gb SATA резервна за моята XP Pro ОС

500gb SATA за моята Vista инсталирате.

Включа компютъра, тя зарежда изглед двойствен обувка за избор на екрана, ако го изберете Vista ботуши в Vista, ако изберете XP Pro тя ми дава черен екран. Тогава, когато аз отскачам то не зареди Vista двойствен обувка за избор на екрана, тя просто зарежда направо в XP Pro. За да оправите тази грешка, аз трябва да ремонта на зареждащия сектор, като се използва Vista DVD, тогава когато най-накрая товар до Vista тя открива 250gb SATA но не ми е RAID-0 масив. Аз опитах да инсталирате старите шофьори, но инсталацията увисва. Vista след това ми казва, да осъвременят тези драйвери, така че да направя ... тя увисва отново!

Така изглежда, не мога нито обувка в XP, само и да е в състояние да видите всички мои дискове или зареждане на Vista и не виждам моята нападение масив. Аз не съм прекалено притеснявана за да мога да видя моята нападение масив в изглед, тъй като няма нищо по него, които са важни за Vista, но тя е повече от двойно зареждане, че ми е объркан, той просто не изглежда да искате да ми даде опцията на XP или Vista, то ботуши в една от тях след това е * cks ми друг ...

Моята система: = /

Процесор (и):
AMD 64x2 6000 +
Дънната платка:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM памет:
Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графична карта (и):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптично устройство (а):
CDRW + DVD-RW [двоен слой]
Дело / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охлаждане:
Zalman CNPS9700NT
Мрежа / Интернет:
двойна Gigabit / 20mb Кабел
Монитор (и):
19 "HannsG
Операционна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 5-ти декември 2007 год., 01:12
Номер на групата

Да много хора, включително и аз, е имал много проблеми с двойно зареждане XP и Vista. го следват ръководства по интернет за двойно зареждане? ако не heres добра http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista Просто игнорирайте частите за разделяне ви кара!
Old 5-ти декември 2007 год., 03:56
Номер на групата

Опитах онлайн уроци безкрайно да не се ползват! Аз бях виждал EasyBCD и преди, но той се опита да ме държат грешки, когато се опитах да го изпълним. Изглежда все едно, че може да е това нещо да го работят, така че ще се опитаме да деинсталирате и инсталирате отново.

Аз съм все още загриженост обаче, че Vista не се открие ми нахлуха масив, но аз мисля, че ще оставят в ръцете на NVIDIA, и винаги, когато те решат да освободи шофьори, които работят.
Old 5-ти декември 2007 год., 04:03
Номер на групата

Току-що инсталирана EasyBCD и тя изглежда да има инсталиран ОК този път, въпреки че в списъка на записите тя ми казва, XP Pro RAID обувка е настроен към обувка от D:, което ми е 200GB SATA XP Backup, и защото Vista не признаят ми нахлуха масив, не мога да го настроите така, че тя ботуши от нападение масив, вместо на 200GB SATA, ако видиш какво имам предвид.

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Две операционни системи на един компютър - Windows Vista и XP Dual Обувка TenQ Windows операционни системи 1 11 Feb 2009 12:05
Dual обувка Help - инсталирана Ubuntu, сега добавяне Vista d0od Windows операционни системи 1 7 Ноем 2008 08:47
Въпрос за Vista / Ubuntu двойствен обувка MJM Linux & Алтернативни OS 11 18 Окт 2008 02:29
Как да: Dual Обувка Vista / XP лесния начин SocialWarfare Windows операционни системи 0 30 април 2008 година 19:04
Изглед един XP двойствен обувка затруднение Razer Windows операционни системи 12 5-и парламентарен Март 2008 12:06
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc