menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Vista + Raid (a můj duální boot) ... válet se

Reply

Thread Nástroje
Old 4 prosince 2007, 18:17
Dárce Skupina

Default Vista + Raid (a můj duální boot) ... válet se

Jak mohu získat Vista na mém upozornění raid pole??

V podstatě jsem se následující:

2x36gb RAID0 s XP Pro

250gigabajt Sata zálohy na můj XP Pro OS

500gb Sata pro mé Vista nainstalovat.

I zapnutí pc, načte průhled duální boot výběrové obrazovky, když zvolíte Vista je Vista do bot, když jsem zvolte XP Pro dává mi objeví černá obrazovka. Potom, když jsem ji rebootujte nenačte Vista duální boot výběrové obrazovce, je prostě načte přímo do XP Pro. Chcete-li opravit chyby jsem na opravu boot sektoru pomocí Vista DVD, pak když jsem konečně nahrát až Vista zjistí, že 250gigabajt Sata ale není můj RAID-0 pole. Jsem se pokusil instalovat staré ovladače, ale instalace se zasekne. Vista pak mi to upgrade těchto ovladačů, tak jsem udělal ... to zasekne zase!

Takže se zdá, mohu buď spustit pouze XP a být schopen vidět všechny moje jednotky, nebo zavést do Vista a není vidět moje raid pole. Nejsem příliš obtěžoval asi by mohli vidět moje RAID pole ve Vista, pokud to nemá nic na tom, které jsou důležité pro Vista, ale je více duální boot, který mě to prostě nezdá se chtějí dát mi možnost XP nebo Vista, je obuv do jednoho z nich pak f * cks moji další ...

Můj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základní deska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Paměť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chlazení:
Žalman CNPS9700NT
Síť / Internet:
duální gigabitovou / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operační systém (y):
XP Pro 32Bit
Old 5 prosince 2007, 01:12
Dárce Skupina

Ano, mnoho lidí, včetně mě, má spoustu problémů s duální zavádení XP a Vista. jste se řídit pokyny na internetu o duální zavádení? pokud ne Heres dobrý http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista prostě ignorovat části o rozdelování vaše disky!
Old 5 prosince 2007, 03:56
Dárce Skupina

Souzen online tutorials donekonečna bezvýsledně! Jsem viděl před EasyBCD, pokusil se ale průběžně mi chyby, když jsem se pokusil spustit. Zdá se, jako když to může být věc, dostat se pracují, takže uvidíme zkuste odinstalovat a instalovat znovu.

Jsem však stále znepokojen, že Vista nedetekuje moji RAID pole, i když myslím, že jsem si dovolenou, aby v rukou nvidia, a když se rozhodnou k uvolnění ovladače, které fungují.
Old 5 prosince 2007, 04:03
Dárce Skupina

Jsem právě instalovaných EasyBCD a zdá se, že je nainstalována ok této době, když v seznamu položek se říká moje XP Pro RAID boot nastaven na boot z D:, což je můj 200gb Sata XP Zálohování a protože Vista není uznat můj raid pole, nelze nastavit tak, že boty z RAID pole místo do 200gb SATA, když vidíte, jak to myslím.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Dva operační systémy na jednom PC - Windows Vista a XP Duální Zavádecí TenQ Operační systémy Windows 1 11. únor 2009 12:05
Duální boot help - ubuntu nainstalované, nyní přidává vista d0od Operační systémy Windows 1 7. listopadu 2008 08:47
Otázka asi Vista / Ubuntu duální boot MJM Linux & Alternativní OS 11 18. říjen 2008 02:29
Jak: Duální Zavádecí Vista / XP jednoduše SocialWarfare Operační systémy Windows 0 30. dubna 2008 19:04
Vista jeden XP duální boot nesnázích Razer Operační systémy Windows 12 5. března 2008 12:06
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.