![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πώς μπορώ να πάω να παρατηρήσετε Vista μου συστοιχία RAID?!?! Βασικά έχω το ακόλουθο κείμενο: 2x36gb RAID0 με XP Pro 250GB Sata εφεδρική μου XP Pro OS 500GB Sata για την εγκατάσταση του Vista μου. Έρχομαι στον υπολογιστή, φορτώνει τα vista διπλή εκκίνηση επιλογή οθόνης, αν επιλέξετε αυτό μπότες Vista σε Vista, αν επιλέξετε XP Pro μου δίνει μια μαύρη οθόνη. Στη συνέχεια, όταν κάνω επανεκκίνηση δεν το φορτίο Vista διπλή εκκίνηση επιλογή οθόνης, απλώς φορτώνει κατευθείαν στα XP Pro. Για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα που έχω για την επιδιόρθωση του τομέα εκκίνησης Vista χρησιμοποιώντας το DVD, στη συνέχεια, όταν τελικά φορτίο μέχρι Vista που ανιχνεύει τα 250GB Sata αλλά δεν έχω συστοιχία RAID-0. Έχω δοκιμάσει την εγκατάσταση παλαιών οδηγών, αλλά η εγκατάσταση κολλάει. Vista τότε μου λέει για την αναβάθμιση αυτών των οδηγών, ώστε να κάνω ... που "κολλάει" και πάλι! ![]() Έτσι, φαίνεται να μπορούν είτε να εκκινήσετε σε XP και μόνο να είναι σε θέση να δει όλους τους δίσκους μου, ή να εκκινήσετε σε Vista και δεν μου RAID συστοιχία. Δεν είμαι εγώ που τις ενδιαφέρει, μπορούν να δουν μου σε συστοιχία RAID Vista, καθώς δεν έχει καμία σημασία αυτό για να Vista, αλλά είναι περισσότερο η διπλή εκκίνηση που μου σύγχυση, απλώς δεν φαίνεται να θέλει να μου δώσει την επιλογή των XP ή Vista, είναι οι μπότες σε ένα από αυτά τότε f * cks μέχρι τις άλλες μου ...
|
| |||
| |||
| ναι πολλά άτομα, μεταξύ των οποίων και εγώ, είχε πολλά προβλήματα με διπλή εκκίνηση XP και Vista. έκανε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στο διαδίκτυο σχετικά με την διπλή εκκίνηση; αν δεν heres μια καλή http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista απλά αγνοεί τα μέρη σχετικά με τις μονάδες σας στεγανοποίηση! |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα online tutorials δεν παύει να επωφεληθούν! Έχω δει το EasyBCD πριν, προσπάθησε, αλλά αυτό που μου δίνετε φυλάσσονται λάθη όταν προσπάθησα να το εκτελέσετε. Φαίνεται όμως ότι, όπως θα μπορούσε να είναι το πράγμα για να κάνετε το εργασίας, γι 'αυτό θα προσπαθήσουμε την απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά. Είμαι ακόμη εξέταση, ωστόσο, ότι Vista δεν εντοπίζει RAID array μου, αν και νομίζω ότι θα αφήσει στα χέρια της nvidia, και κάθε φορά που αποφασίζει να αποδεσμεύσει τους οδηγούς που εργάζονται.
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Μόλις εγκατασταθεί EasyBCD και φαίνεται να έχει εγκατασταθεί το ok αυτή τη φορά, αν και εντός του καταλόγου των εγγραφών που λέει μου XP Pro RAID εκκίνησης έχει οριστεί για την εκκίνηση από το D:, το οποίο μου 200GB Sata Backup XP, Vista και επειδή δεν αναγνωρίζουν συστοιχία RAID μου, δεν μπορώ να ρυθμίσετε ώστε να ξεκινά από τη συστοιχία RAID αντί του 200GB SATA, αν δείτε τι εννοώ.
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |