manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

+ RAID Vista (dual boot i moj) ... lol

Reply

Thread Tools
Old 4. prosinca 2007, 18:17
Donatorska Grupa

Default + RAID Vista (dual boot i moj) ... lol

Kako mogu doći Vista primjetiti moj RAID polje?!?!

Uglavnom sam sljedeće:

2x36gb RAID0 sa XP Pro

250GB Sata rezervnu za moj XP Pro OS

500gb Sata za moj Vista instalirati.

Obraćam se na pc, ona učitava vidik dvojan čizma izbor ekranu, ako ga odaberite Vista čizme u Vista, ako odaberete XP Pro daje mi crno ekrana. Onda našto JA ponovno podizanje sustava to ne učitati Vista dual boot izbor zaslon, jednostavno ga ravno u hrpe XP Pro. Da biste riješili ovu pogrešku moram popraviti boot sektor koristeći Vista DVD-a, onda kad sam napokon load up on Vista prepozna 250GB Sata ali ne moja RAID-0 polje. Pokušao sam stari instaliranja drivera, a instalacijski smrzne. Vidik zatim reći mene to ažurirati ove drivere, pa sam do ... smrzne se opet!

Tako izgleda da mogu oba čizma u XP i samo biti u mogućnosti vidjeti sve moje diskovi, ili čizma u Vidik, a ne vidjeti svoj raid polje. Im 'ne smeta previše o bitak u mogućnosti vidjeti moj vidik u RAID polje jer je na njemu ništa od važnosti za vidik, ali je više dual boot koji je mene zbunjena, to baš ne čini da želite, dajte mi opciju XP ili Vista, čizme ga u jedan od njih onda f * cks mi druge ...

My System: = /

Procesor (i):
AMD 64x2 6000 +
Matične ploče:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memorija:
Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafička kartica (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optički pogon (e):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hlađenje:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / kabelski 20mb
Monitor (e):
19 "HannsG
Operacijski sustav (e):
XP Pro 32Bit
Old 5. prosinca 2007, 01:12
Donatorska Grupa

Da puno ljudi, uključujući i mene, je imala mnogo problema sa dual booting XP i Vidik. Jeste li pratite vodiče na internetu o dual booting? ako ne Heresu dobra http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista jednostavno ignorisati dijelovi o vašem particioniranje diskova!
Old 5. prosinca 2007, 03:56
Donatorska Grupa

Pokušali online tutoriali beskrajno da nema na raspolaganju! Ja sam vidio EasyBCD prije, pokušao Internet, ali je zadržao davanje mene greške kad sam pokušao to trčanje Internet. Čini se kao da bi moglo biti da je stvar da se to radi, pa ću deinstalirajte i ponovno ga instalirate.

Ja sam još uvijek zabrinuti međutim da Vista ne otkriti moj RAID array, iako mislim da ću ostaviti u rukama nvidia, i kad god oni odluče otpustiti drivere koji rade.
Old 5. prosinca 2007, 04:03
Donatorska Grupa

Ive 'pravedan instaliran EasyBCD i Internet činiti se to imati instaliran u redu ovaj put, iako unutar popisa stavki piše moj XP Pro RAID boot je postavljen na čizma from D:, koji mi je 200gb Sata XP Backup, i zato što Vista ne prepoznati moje RAID polje, ne mogu se postaviti tako da cipele od RAID polje umjesto na 200gb sata, ako vidite što mislim.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.