kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Vista + RAID (s dual boot) ... hangosan nevet

Reply

Téma eszközök
Old December 4, 2007, 18:17
Donor Group

Default Vista + RAID (s dual boot) ... hangosan nevet

Hogyan juthatok Vista észre én RAID tömbben??

Alapvetően a következők:

2x36gb RAID0 az XP Pro

250GB Sata mentést az én XP Pro operációs rendszer

500GB Sata mert Vista telepítéséhez.

Én viszont a számítógépen, akkor betölti a Vista dual boot kiválasztás képernyő, ha én azt válasszuk Vista csizma a Vista, ha válasszuk XP Pro ez ad én egy fekete képernyőt. Akkor, amikor reboot nem teher a Vista dual boot választóképernyõre, egyszerűen betölti egyenesen XP Pro. Ha meg ez a hiba már a javítás a boot szektor a Vista DVD-t, majd amikor végül ki terhelés Vista észlel a 250GB Sata de nem az én RAID-0 tömböt. Megpróbáltam telepítése régi vezetők, de a telepítés lefagy. Vista, akkor azt mondja, hogy ezek a vezetők frissítést, így én ... lefagy ez újra!

Tehát úgy tűnik, én sem a boot XP csak tudja, hogy minden meghajtó, vagy a Vista boot, és nem látom a RAID tömbben. Én nem is zavarta körülbelül tudja látni a RAID tömbben a kilátás, mert nincs rajta fontos kilátás, de ez inkább a dual boot, hogy nekem van zavarodva, hogy csak úgy tűnik, hogy nem akarom, hogy nekem azt a lehetőséget, XP és Vista, a csizma az egyik, majd f * CKS jön a többi ...

My System: = /

Processzor (ok):
AMD 64x2 6000 +
Alaplap:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memória:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optikai meghajtó (k):
CDRW + DVD-RW [kétrétegű]
Case / tápegység:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hűtés:
Zalman CNPS9700NT
Hálózat / Internet:
Két Gigabit / 20MB Cable
Monitor (ok):
19 "HannsG
Operációs rendszer (ek):
XP Pro 32bit
Old December 5, 2007, 01:12
Donor Group

Igen sok embert, köztük engem, nem volt sok probléma kettős XP és Vista. te követni útmutatók az interneten mintegy kettős? ha nem Heres jó http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista Csak nem veszik figyelembe a részek kb particionáláskor a meghajtókat!
Old December 5, 2007, 03:56
Donor Group

Próbált online tutorials végtelenül mindhiába! Láttam a EasyBCD előtt, próbáltam, de azt tartják, hogy nekem a hibák, amikor megpróbáltam nézni. Úgy tűnik, mintha az lenne a dolog, hogy ez működik, így megpróbálom eltávolítani és telepítése újra.

Én még azonban, hogy az érintett Vista nem vizsgálja meg a RAID tömbben, bár azt hiszem, hagyjuk, hogy a kezében nvidia, és amikor úgy döntenek, hogy szabadítsák fel, hogy a gépjárművezetők munkáját.
Old December 5, 2007, 04:03
Donor Group

Most telepített EasyBCD, és úgy tűnik, hogy ez alkalommal az OK-ra telepíteni, de a bejegyzések listájának azt mondja, az én XP Pro RAID indítás beállítása indítani D:, ami az én 200GB Sata XP Biztonsági másolat, és mivel a Vista nem ismerje el az én raid tömb, nem tudom beállítani, hogy a csizma RAID tömb helyett a 200GB SATA, ha látja, hogy mit gondolok.

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.