![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hogyan juthatok Vista észre én RAID tömbben??
Alapvetően a következők: 2x36gb RAID0 az XP Pro 250GB Sata mentést az én XP Pro operációs rendszer 500GB Sata mert Vista telepítéséhez. Én viszont a számítógépen, akkor betölti a Vista dual boot kiválasztás képernyő, ha én azt válasszuk Vista csizma a Vista, ha válasszuk XP Pro ez ad én egy fekete képernyőt. Akkor, amikor reboot nem teher a Vista dual boot választóképernyõre, egyszerűen betölti egyenesen XP Pro. Ha meg ez a hiba már a javítás a boot szektor a Vista DVD-t, majd amikor végül ki terhelés Vista észlel a 250GB Sata de nem az én RAID-0 tömböt. Megpróbáltam telepítése régi vezetők, de a telepítés lefagy. Vista, akkor azt mondja, hogy ezek a vezetők frissítést, így én ... lefagy ez újra! ![]() Tehát úgy tűnik, én sem a boot XP csak tudja, hogy minden meghajtó, vagy a Vista boot, és nem látom a RAID tömbben. Én nem is zavarta körülbelül tudja látni a RAID tömbben a kilátás, mert nincs rajta fontos kilátás, de ez inkább a dual boot, hogy nekem van zavarodva, hogy csak úgy tűnik, hogy nem akarom, hogy nekem azt a lehetőséget, XP és Vista, a csizma az egyik, majd f * CKS jön a többi ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen sok embert, köztük engem, nem volt sok probléma kettős XP és Vista. te követni útmutatók az interneten mintegy kettős? ha nem Heres jó http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista Csak nem veszik figyelembe a részek kb particionáláskor a meghajtókat!
|
|
|
|||
|
|||
|
Próbált online tutorials végtelenül mindhiába! Láttam a EasyBCD előtt, próbáltam, de azt tartják, hogy nekem a hibák, amikor megpróbáltam nézni. Úgy tűnik, mintha az lenne a dolog, hogy ez működik, így megpróbálom eltávolítani és telepítése újra.
Én még azonban, hogy az érintett Vista nem vizsgálja meg a RAID tömbben, bár azt hiszem, hagyjuk, hogy a kezében nvidia, és amikor úgy döntenek, hogy szabadítsák fel, hogy a gépjárművezetők munkáját.
|
|||
|
|||
|
Most telepített EasyBCD, és úgy tűnik, hogy ez alkalommal az OK-ra telepíteni, de a bejegyzések listájának azt mondja, az én XP Pro RAID indítás beállítása indítani D:, ami az én 200GB Sata XP Biztonsági másolat, és mivel a Vista nem ismerje el az én raid tömb, nem tudom beállítani, hogy a csizma RAID tömb helyett a 200GB SATA, ha látja, hogy mit gondolok.