פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Vista + Raid (שלי אתחול כפול) ... לצחוק בקול רם

Reply

שרשרת כלים
Old 4 דצמבר 2007, 18:17
קבוצת תורמים

Default Vista + Raid (שלי אתחול כפול) ... לצחוק בקול רם

כיצד אוכל לקבל את Vista כדי להבחין את מערך RAID?!?!

בעיקרון יש לי את הדברים הבאים:

2x36gb RAID0 עם XP Pro

250GB SATA גיבוי מערכת ההפעלה שלי XP Pro

500gb SATA עבור להתקין את Vista.

אני מפעיל את המחשב, הוא טוען את Vista dual boot הבחירה המסך, אם אני בוחר Vista המגפיים אותו לתוך Vista, אם אני בוחר XP Pro זה נותן לי מסך שחור. לאחר מכן אתחול מחדש כאשר אני עושה את זה לא לטעון את Vista dual boot הבחירה המסך, זה פשוט המון ישר לתוך XP Pro. כדי לתקן את השגיאה, אני צריך לתקן את סקטור האתחול באמצעות ה-DVD של Vista, אז כשאני סוף סוף לטעון את Vista היא מגלה את 250GB SATA אך לא את מערך RAID-0. ניסיתי להתקין את מנהלי ההתקנים הישנים, אבל את ההתקנה נתקע. אז אומרים לי Vista לשדרג את מנהלי ההתקנים, כך אני עושה ... זה נתקע שוב!

אז נראה שאני יכול לאתחל לתוך XP בלבד, תוכל לראות את כל הכוננים, או לאתחל לתוך Vista ולא לראות את מערך RAID. אני גם לא טרח על להיות מסוגל לראות את מערך RAID ב-Vista כפי שהיא כלום על זה חשיבות Vista, אבל הוא יותר את אתחול כפול, כי יש לי מבולבלים, זה פשוט נראה לא רוצה לתת לי את האופציה של XP או Vista, זה המגפיים לתוך אחד מהם אז F * cks לי את השני ...

המערכת שלי: = /

מעבד (ים):
AMD 64x2 6000 +
לוח האם:
ASUS M2N32 SLI Deluxe WiFi
זיכרון RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GTS 320MB OC2
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
כונן אופטי (S):
CDRW + DVD-RW [שכבה כפולה]
Case / PSU:
ס"מ Stacker832 / Silverstone DA750
Cooling:
זלמן CNPS9700NT
רשת / אינטרנט:
dual gigabit / 20MB בכבלים
צג (S):
19 "HannsG
מערכת הפעלה (S):
XP Pro 32Bit
Old 5 דצמבר 2007, 01:12
קבוצת תורמים

כן הרבה אנשים, כולל אותי, יש לי המון בעיות עם הכפול באתחול XP and Vista. האם בצע את המדריכים באינטרנט לגבי באתחול כפול? אם לא heres אחד טוב http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista פשוט להתעלם לגבי חלקים מחיצות בכוננים שלך!
Old 5 דצמבר 2007, 03:56
קבוצת תורמים

נעשה ניסיון מקוון Tutorials endlessly ללא הועיל! אני ראיתי את EasyBCD בעבר, ניסו את זה אבל הוא המשיך לתת לי שגיאות כאשר ניסיתי להפעיל את זה. זה נראה כאילו זה יכול להיות דבר כדי להשיג את זה עובד, אז יהיה הסרת ההתקנה והתקנה לנסות את זה שוב.

אני עדיין חושש, עם זאת, Vista אינו מזהה את מערך RAID, אם כי אני חושב שאני יהיה לעזוב כי בידיו של Nvidia, וכן בכל פעם שהם מחליטים לשחרר נהגים שעובדים.
Old 5 דצמבר 2007, 04:03
קבוצת תורמים

אני פשוט כבר מותקן EasyBCD והוא נראה שהתקנת אישור זה הזמן, אם כי בתוך רשימת ערכים זה אומר שלי XP Pro RAID האתחול מוגדר אתחול מ D:?, שהוא אזור 200gb SATA XP גיבוי, ובגלל Vista אינה להכיר את מערך RAID, אני לא יכול להגדיר את זה כך שהוא המגפיים מן במקום מערך RAID של 200gb SATA, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.