![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kaip galėčiau gauti Vista pranešimas mano RAID masyvą?!?!
Iš esmės aš turiu taip: 2x36gb RAID0 su XP Pro 250GB Sata atsarginės mano XP Pro OS 500GB Sata mano Vista įdiegti. Aš įjungti kompiuterį, jis įkelia Vista dvigubos įkrovos pasirinkimo ekrano, jei aš Pasirinkite Vista, tai batai su Vista, jei aš Pasirinkite XP Pro, jis suteikia man juodas ekranas. Tada, kai aš jį paleisti nėra apkrovos Vista dvigubos įkrovos pasirinkimo ekrano, tai tiesiog įkelia tiesiai į XP Pro. Norėdami išspręsti šią problemą turiu remontas įkrovos sektorius naudojant Vista DVD, tada, kai aš pagaliau apkrova iki Vista aptinka 250GB Sata bet ne mano RAID-0 masyvą. Mėginau įdiegti amžiaus vairuotojai, tačiau įrenginys stringa. Vista, tada man sako, kad atnaujinti šias tvarkykles, todėl man ... ji kabo vėl! ![]() Taigi atrodo, kad aš arba boot į XP, tik ir galės pamatyti visas mano diskus, arba atsisiųsti į Vista ir nematau RAID masyvas. I'm not too bothered sugebėjimą matyti mano RAID masyvo Vista, nes ji nieko dėl to svarbu, kad vista, bet tai dar dvigubos įkrovos kuris mane supainiojo, jis tiesiog neatrodo, kad norite man duoti dėl XP ar Vista, tai batai į vieną iš jų ten parinktį F * CKS iki mano kiti ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Yra daug žmonių, įskaitant ir mane, turėjo problemų su dvigubos paleidimo XP ir Vista aikštelė. Ar jūs vadovaukitės apie dvigubą paleidimo Interneto vadovus? jei ne Heres a good one http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista ignoruoti Apie atitvarų diskuose dalių!
|
|
|
|||
|
|||
|
Bandote internete Tutorials galo be jokios naudos! Mačiau EasyBCD anksčiau bandė jį, bet jis nuolat duoti man klaidos, kai aš bandžiau paleisti. Atrodo, lyg, kad gali būti dalykas, kad jį gauti darbo, todėl aš pabandykite pašalinti ir įdiegti iš naujo.
Aš vis dėlto susirūpinęs, kad Vista neatpažįsta mano RAID masyvą, tačiau manau, kad aš atostogų, kad NVIDIA rankas, ir tuomet, kai jie nusprendžia išlaisvinti vairuotojai šią veiklą.
|
|||
|
|||
|
Aš ką tik įdiegta EasyBCD ir atrodo, kad įdiegėte Gerai, šį kartą, nors per įrašų sąrašą ji sako mano XP Pro RAID boot yra nustatyta boot from D:, kuris yra mano 200GB Sata XP atsarginių kopijų, ir todėl, kad Vista nėra pripažinti savo RAID masyvą, aš negaliu nustatyti taip, kad jį batus iš RAID masyvas vietoj 200GB SATA, jei matote, ką turiu galvoje.