![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā es varu nokļūt Vista pamanījis manu RAID masīvu?!?! Būtībā man ir šādi: 2x36gb RAID0 ar XP Pro 250GB Sata backup manu XP Pro OS 500GB Sata manā Vista instalēt. Ieslēgt pc, tas slodzes vista dual boot izvēles ekrāns, ja es varu izvēlēties Vista tas zābaki vērā Vista, ja es varu izvēlēties XP Pro tā dod man melns ekrāns. Tad, kad es reboot tas neielādējas Vista dual boot izvēles ekrāns, tas vienkārši slodzes taisni XP Pro. Lai izlabotu šo kļūdu man remonta boot nozarē, izmantojot Vista DVD, tad, kad es beidzot slodze līdz Vista tā atklāj 250GB Sata bet nav mana RAID-0 array. Es esmu mēģinājis instalēšanas veco draiveri, bet uzstādīšana uzkaras. Vista, tad man saka, lai uzlabotu šīs vadītājiem, lai man ... tā karājas vēlreiz! ![]() Tāpēc šķiet es varu vai nu ielādēs tikai XP un var redzēt visus manus diskus, vai ielādēs Vista un neredzu raid masīva. Es neesmu pārāk bothered nozīmē spēju redzēt manu raid masīva vista, jo tā nav nekas par to ir svarīgi, lai vista, bet tas ir vairāk dual boot, kas mani mulsina, tas vienkārši nešķiet, vēlamies sniegt man XP vai Vista, tas zābaki vienā no tām, tad izvēle f * CKS manu citi ...
|
| |||
| |||
| jā daudz cilvēku, ieskaitot mani, bija daudz problēmu ar duālu booting xp un vista. tu sekot uz internetā par divējāda booting rokasgrāmatas? ja ne heres labs http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista ignorē par tādu šķērssienu savu drives daļas! |
|
| |||
| |||
| Mēģināja online konsultācijas bezgalīgi bez rezultātiem! Esmu redzējis EasyBCD, pirms to izmēģināju, bet tur, ka devāt man kļūdas, kad es centos palaist. Šķiet, it kā šis būtu lieta, lai saņemtu tā strādā, tāpēc es mēģināšu atinstalēt un instalēt vēlreiz. Es joprojām bažas, ka tomēr Vista nenosaka mans raid masīvs, lai gan es domāju, ka es ņemšu atvaļinājumu, ka ar NVIDIA rokās, un, ja tās nolemj atbrīvot vadītājus, kas darbojas.
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Esmu tikko uzstādītas EasyBCD un tas, šķiet, ir uzstādītas ok šoreiz, lai gan saskaņā ierakstu sarakstu, tā saka mans XP Pro RAID bagāžnieks ir iestatīts uz boot no D: ", kas ir mans 200gb Sata XP Backup, un tāpēc, ka vista nav atzīt manu RAID masīvs, es nevaru noteikt tā, lai tā zābaki no RAID masīva vietā 200GB SATA, ja redzat, ko es domāju.
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |