![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak mogę uzyskać Vista ogłoszenia mojej macierzy RAID?!?! Zasadniczo Mam następujące brzmienie: 2x36gb RAID0 z XP Pro 250GB Sata zapasowej dla mojej XP Pro OS 500GB Sata mojej Vista zainstalować. I włączeniu komputera, ładuje Vista podwójnego rozruchu ekranu wyboru, jeśli wybierzesz Vista to buty pod Vista, gdybym wybrać XP Pro daje mi czarny ekran. Potem, kiedy restarcie nie załadować Vista podwójnego rozruchu wyboru ekranu, po prostu go ładuje prosto pod XP Pro. Aby naprawić ten błąd mam do naprawy sektora rozruchowego przy użyciu Vista DVD, a następnie, kiedy wreszcie ładować Vista go wykrywa 250GB Sata ale nie moja tablicy RAID-0. Mam wypróbowany instalacji starych sterowników, ale instalacja zawiesza. Vista, a następnie powie do uaktualnienia tych sterowników, więc ja ... zawiesza ją ponownie! ![]() Tak więc wydaje się, ze mogę uruchomić XP tylko i móc zobaczyć wszystkie moje dyski lub uruchomić Vista i nie widzę mojej macierzy RAID. Nie jestem zbyt si o możliwość zobaczyć moją macierz RAID w vista jak to nie ma nic na jej znaczenie dla vista, ale jest bardziej podwójnego rozruchu, że ma mnie w błąd, po prostu nie wydaje się aby dawać mi możliwość XP lub Vista, to buty na jeden z nich następnie f * cks moich innych ...
|
| |||
| |||
| tak wiele osób, w tym mnie, miała wiele problemów z podwójnego rozruchu XP i Vista. Pan następujące przewodniki w Internecie na temat podwójnego rozruchu? jeśli nie heres dobry http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista ignorują części o partycjonowanie dysków! |
|
| |||
| |||
| Próbowano poradniki online nieskończoność nie korzystać! I've seen the EasyBCD przed, próbował, ale to co mnie trzymane błędy przy próbie uruchomienia go. Wydaje się jednak, że może być to, aby uzyskać jej pracy, więc będę odinstaluj i instalowanie go ponownie. I'm still zainteresowanych jednak, że Vista nie wykrywa mojego macierzy RAID, choć myślę, że będzie zostawić w rękach nvidia i kiedy zdecydują się zwolnić kierowców, że prace.
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| I've just zainstalowane EasyBCD i wydaje się mieć zainstalowane ok tym razem, choć na liście wpisów to mówi moja XP Pro RAID rozruchu jest ustawiony w trybie uruchamiania z D:, który jest moim Sata 200 GB XP z kopii zapasowej, a ponieważ nie Vista uznają mój macierzy RAID, nie mogę ustawić je tak, że buty z macierzy RAID, zamiast do 200 GB SATA, jeśli widzisz, co mam na myśli.
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |