![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cum pot ajunge Vista pentru a-mi anunţ raid array?!?!
Practic am următoarele: 2x36gb RAID0 cu XP Pro 250GB sata de rezervă pentru meu XP Pro OS 500GB sata meu Vista pentru a instala. I rândul său, de pe PC, se încarcă vista dual boot ecranul de selectare, dacă aş selecta Vista are rost în Vista, dacă selectaţi XP Pro da-mi un ecran negru. Apoi, când am reboot nu incarca Vista dual boot selecţie ecran, este pur şi simplu încarcă direct în XP Pro. Pentru a repara această eroare pentru a repara Am sectorul de încărcare utilizând Vista DVD, atunci când am sfârşit de încărcare de până Vista detectează de 250GB sata dar nu-mi matrice RAID-0. Am incercat instalarea de drivere vechi, dar instalarea se blochează. Vista apoi mi-a spus de a actualiza aceste drivere, aşa că am făcut ... acesta se blochează din nou! ![]() Deci, se pare că pot să fie doar de boot în XP şi se putea vedea toate mi-drive, sau boot în Vista, şi nu-mi vezi raid array. Nu sunt prea deranjat despre posibilitatea de a-mi văd raid array in vista ca nu are nimic de pe ea de importanta pentru Vista, dar este mai mult de dual boot, care a confundat-mă, doar ca nu pare a dori să-mi dai opţiunea de a XP sau Vista, are rost într-unul dintre ele, atunci f * cks-mi alte ...
|
|
|
|||
|
|||
|
da o multime de oameni, inclusiv eu, a avut o mulţime de probleme cu dual boot XP şi Vista. ai urmaţi ghidurile de pe Internet despre dual boot? dacă nu heres una buna http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista doar ignora părţi despre partiţionare drive-vă!
|
|
|
|||
|
|||
|
Am încercat să endlessly tutoriale on-line fără nici un rezultat! Am vazut de EasyBCD înainte, el a încercat, dar păstrează-mi dai erori atunci când am încercat să îl rulaţi. Se pare ca şi cum asta ar putea fi de lucru pentru a lua it de lucru, aşa că vom încerca dezinstalarea şi instalarea din nou.
Sunt încă în cauză, totuşi, că Vista nu-mi detecta raid array, deşi cred că voi pleca în mâinile nvidia, şi, ori de câte ori decide să elibereze conducătorilor auto că locul de muncă.
|
|||
|
|||
|
Eu v-am instalat EasyBCD şi acesta pare să se fi instalat ok acest moment, deşi, în lista de intrări se spune-mi XP Pro RAID boot este setat să booteze de D:, pe care mi-e 200gb sata XP Backup, şi pentru că Vista nu recunoască raid array mea, nu pot seta astfel incat sa cizme de la raid array loc de 200gb sata, dacă vedeţi ce vreau să spun.