![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako môžem získať Vista na mojom oznámenie raid pole?? V podstate som sa nasledujúce: 2x36gb RAID0 s XP Pro 250gigabajt Sata preddavky na môj XP Pro OS 500GB SATA pre mojej Vista nainštalovať. I zapnutie pc, načte priehľad duální boot výberovej obrazovky, keď vyberiete Vista je Vista do topánok, keď som vyberte XP Pro dáva mi objaví čierna obrazovka. Potom, keď som ju rebootujte nenačte Vista duální boot výberovej obrazovke, je jednoducho načte priamo do XP Pro. Ak chcete opraviť chyby jsem na opravu boot sektora pomocou Vista DVD, potom keď som konečne nahrať až Vista zistí, že 250gigabajt Sata ale nie je môj RAID-0 pole. Som sa pokúsil nainštalovať staré ovládače, ale inštalácia sa zasekne. Vista potom mi to upgrade týchto ovládačov, tak som urobil ... to zasekne zase! ![]() Takže sa zdá, môžem buď spustiť iba XP a byť schopný vidieť všetky moje jednotky, alebo zaviesť do Vista a nie je vidieť moje raid poľa. Nejsem príliš obťažoval asi by mohli vidieť moje RAID poľa vo Vista, ak to nemá nič na tom, ktoré sú dôležité pre Vista, ale je viac duální boot, ktorý ma to prostě nezdá sa chcú dať mi možnosť XP alebo Vista, je obuv do jedného z nich potom f * CKS moji ďalšie ...
|
| |||
| |||
| Áno, veľa ľudí, vrátane mňa, má veľa problémov s duálnou zavádzanie XP a Vista. ste sa riadiť pokynmi na internete o duálnej zavádzanie? ak nie Heres dobrý http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista jednoducho ignorovať časti o rozdeľovaní vaše disky! |
|
| |||
| |||
| Súdený online tutorials donekonečna bezvýsledne! Som videl pred EasyBCD, pokúsil sa ale priebežne mi chyby, keď som sa pokúsil spustiť. Zdá sa, ako keď to môže byť vec, dostať sa pracujú, takže uvidíme skúste odinštalovať a nainštalovať znova. Som však stále obáva, že Vista nedetekuje moju RAID poľa, aj keď myslím, že som si dovolenku, aby v rukách nvidia, a keď sa rozhodnú k uvoľneniu ovládače, ktoré fungujú.
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Som práve inštalovaných EasyBCD a zdá sa, že je nainštalovaná ok tejto dobe, keď v zozname položiek sa hovorí moje XP Pro RAID boot nastavený na boot z D:, čo je môj 200GB SATA XP Zálohovanie a pretože Vista nie je uznať môj raid pole, nedá nastaviť tak, že topánky z RAID pole miesto do 200GB SATA, keď vidíte, ako to myslím.
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |