![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Како могу доћи Виста приметити мој РАИД поље?!?! Углавном сам следеће: 2кс36гб РАИД0 са КСП Про 250ГБ Сата резервну за мој КСП Про ОС 500ГБ Сата за мој Виста инсталирате. Обраћам се на пц, она итава видик двојан чизма избор екрану, ако га изаберите Виста чизме у Виста, ако изаберете КСП Про даје ми црно екрана. Онда нашто ЈА поново подизање система то не отпремите Виста дуал боот избор екран, једноставно га равно у хрпе КСП Про. Да бисте решили ову грешку морам поправити боот сектор помоћу Виста ДВД-а, онда кад сам напокон лоад уп он Виста препозна 250ГБ Сата али не моја РАИД-0 поље. Покушао сам стари инсталирања драјвера, а инсталациони смрзну. Видик затим рећи мене за модернизирати ове дривер, па сам до ... смрзну се опет! ![]() Тако изгледа да могу оба чизма у КСП и само бити у могућности да виде све моје дискови, или чизма у Видик, а не видим свој РАИД поље. Им 'не смета превише о буде у могућности да видим мој видик у РАИД поље јер је на њему ништа од важности за видик, али је више дуал боот који је мене збуњена, то баш не чини да желите, дајте ми опцију КСП или Виста, чизме га у један од њих онда ф * цкс ми друге ...
|
| |||
| |||
| Да много људи, укључујући и мене, је имала много проблема са дуал боотинг КСП па Видик. Јесте ли пратите водиче на интернету о дуал боотинг? ако не Хересу добра хттп://апцмаг.цом/5023/дуал_боотинг_ксп_уитх_виста једноставно игнорисати делови о вашем партиционирање диска дискова! |
|
| |||
| |||
| Покушали онлине туториали бескрајно да нема на располагању! Ја сам видео ЕасыБЦД пре, покушао Интернет, али је задржао давање мене грешке кад сам покушао да тече то. Чини се као да би могло бити да је ствар да се то ради, па ћу уклоните инсталацију комплета алатки и поново га инсталирате. Ја сам још увек забринути међутим да Виста не показати мој РАИД арраы, иако мислим да ћу оставити у рукама НВИДИА, и кад год они одлуче отпустити дривер који раде.
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
|
| |||
| |||
| Иве 'праведан инсталиран ЕасыБЦД и то чинити се за имати инсталиран у реду овај пут, иако унутар листе ставки пише мој КСП Про РАИД боот је постављен на чизма фром Д:, који ми је 200гб Сата КСП Бацкуп, и зато што Виста не препознате моје РАИД поље, не могу се поставити тако да ципеле од РАИД поље уместо на 200гб сата, ако видите шта мислим.
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Два Оперативни системи на једном ПЦ - Уиндоус Виста и КСП Дуал Боот | ТенК | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 11 фебруар 2009 12:05 |
| Дуал боот помоћ - убунту инсталиран, сада додајуцхи видик | д0од | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 7 новембар 2008 08:47 |
| Питање о Видик / Убунту дуал боот | МЈМ | Линукс ОС и алтернативна | 11 | 18 октобар 2008 02:29 |
| Како до: Дуал боот Виста / КСП једноставан начин | СоциалУарфаре | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 30 април 2008 19:04 |
| Виста један КСП двојан чизма тежине | Разер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 5 март 2008 12:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |