az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista + Raid (ve ikili önyükleme) ... çok komik

Reply

Konu Araçları
Old 4 Aralık 2007 18:17,
Bağış Grubu

Default Vista + Raid (ve ikili önyükleme) ... çok komik

Nasıl Vista benim baskını dizi fark alabilirim?!?!

Basically I have the following:

XP ile 2x36gb RAID0 Pro

Benim XP Pro işletim sistemi için 250GB Sata yedekleme

500gb Sata Vista'yı yüklemek benim için.

Eğer Vista'nın içine çizme Vista seçin eğer XP Pro bana siyah bir ekran verir seçin Ben pc, bu yükler üzerinde, Vista ikili önyükleme seçim ekranı çevirin. Sonra ben Vista ikili önyükleme seçim ekranı yüklenmiyorsa yeniden başlatın, XP Pro düz olarak sadece yükler. , Sonra önyükleme sektörü, Vista DVD'sini kullanarak onarmak için bu hatayı düzeltmek için, sonunda bu 250GB Sata algılar Vista'yı yükleyebilirsiniz ancak benim RAID-0 dizisi. Ben eski sürücüleri yükleyerek, ancak denedim yükleme kilitlenir. Vista daha sonra bana bu sürücüleri yükseltmek için, öyle söyler ... tekrar kilitlenir!

Yani XP içine yapamam ya önyükleme sadece Vista, ve tüm sürücüler veya önyükleme görmek için baskın dizi göremiyorum edebilmek görünüyor. Olarak bu manzara açısından önem taşıyan hiçbir şey var ben de hakkında rahatsız değilim uzak manzara benim baskın dizi görebilir olan ama bana karışık olan çift çizme, bu bana vermek istediğiniz gibi gözüküyor XP veya Vista, bunlardan biri haline bot sonra seçeneği f * kadar diğer CKS ...

Benim Sistemi: = /

İşlemci (ler):
AMD 64x2 6000 +
Anakart:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM hafıza:
Korsan XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optik Sürücü (ler):
CDRW + DVD-RW [çift katman]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Soğutma:
Zalman CNPS9700NT
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit / 20MB Kablo
Monitör (ler):
19 "HannsG
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro 32bit
Old 5 Aralık 2007, 01:12
Bağış Grubu

evet ben de dahil olmak üzere pek çok insan, çift önyükleme XP ve Vista ile sorunlar çok oldu. bir çift önyükleme hakkında internet üzerinden kılavuzları takip mi? Eğer iyi bir bir heres http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista Sadece sürücü bölümleme hakkında parçaları ihmal!
Old 5 Aralık 2007, 03:56
Bağış Grubu

Boşuna hiç durmadan çalıştı çevrimiçi Öğreticiler! Ben EasyBCD önce denedim ama bana hata veren ben çalıştırmak için çalıştı tutulur gördüm. Bu da ancak çalışır hale getiren şey olabilir, bu yüzden kaldırmayı deneyin edeceğiz ve yeniden yüklemeyi görünüyor.

Ancak Ben NVIDIA tarafından, ve zaman çalışan sürücülerin sürüm karar terk edeceğiz düşünüyorum hala Ancak Vista benim baskını dizi algılamazsa, endişe ediyorum.
Old 5 Aralık 2007, 04:03
Bağış Grubu

Sadece EasyBCD yüklediniz ve bu sefer tamam yüklü görünüyor, kayıtların listesini de içinde benim XP Pro RAID önyükleme D önyükleme ayarlı olduğunu söylüyor: olan, ve 200gb Sata XP Yedekleme'yi çünkü uzak manzara değil Benim baskın dizi tanıyan varsa ne demek istediğimi görmek, ben de 200gb SATA yerine baskın diziden bu botlar bu ayarlayamazsınız.

Register

Bookmarks