менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Перспектива + RAID (і моєї подвійний завантаження) ... ха-ха-ха

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 грудня 2007, 18:17
Донор групи

Default Перспектива + RAID (і моєї подвійний завантаження) ... ха-ха-ха

Як я можу отримати Vista зауважив мій RAID масив?!?!

В основному я маю наступне:

2x36gb RAID0 з XP Pro

250GB SATA резервного копіювання для моєї XP Pro OS

500GB SATA для моєї установки Vista.

Я включаю комп'ютер, він завантажує перспектива подвійний екран вибору при завантаженні, якщо вибрати Vista вона завантажується в Vista, якщо вибрати XP Pro це дає мені чорний екран. Потім, коли я перезавантаження він не завантажується Vista подвійний екран вибору завантаження, він просто завантажує прямо в XP Pro. Щоб виправити цю помилку я повинен відновити завантажувальний сектор допомогою Vista DVD, то коли я, нарешті, нагрузка до Vista він виявляє 250GB SATA а не моя RAID-масив 0. Я спробував встановити старі драйвера, але встановлення зависає. Перспективи то говорить мені, щоб відновити ці драйвери, тому я ... вона висить знову!

Виходить, що я можу або завантажитися в XP тільки й зможуть побачити всі мої диски, або завантажитися в Vista, а не бачити мого RAID масиву. Я не дуже дбав про можливість бачити мою RAID масиву в перспективі як він нічого, що мають важливе значення для Vista, але це більше подвійної завантаженням, який мене плутати, він просто мабуть, НЕ хочуть, щоб дати мені варіант XP або Vista, воно завантажується в один з них потім F * CKS мого друга ...

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 5 грудня 2007, 01:12
Донор групи

Так багато людей, включаючи мене, мали багато проблем подвійного завантаження XP і Vista. Ви стежити провідники в Інтернеті про подвійну завантаження? якщо не Херес хороший http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista Просто не звертати на частини, присвячені розділів на диску!
Old 5 грудня 2007, 03:56
Донор групи

Спроба електронні підручники нескінченності Даремно! Я бачив перед EasyBCD, намагався, але вона зберігається даючи мені помилки, коли я спробував запустити його. Здається, ніби це може бути річ, щоб отримати це працює, тому я постараюся видалити і встановити її заново.

Я, як і раніше стурбований, однак, що Vista не визначає мій RAID масив, хоча я думаю, я залишу це в руках NVIDIA, і коли вони вирішать випустити драйвери, які працюють.
Old 5 грудня 2007, 04:03
Донор групи

Я тільки що встановив EasyBCD і, схоже, встановили ОК на цей раз, хоча в списку записів що в мене XP Pro RAID завантаження встановлюється для завантаження з D:, який є моїм 200Gb SATA Backup XP і Vista, оскільки не визнати мого RAID масиву, я не можу встановити його так, що вона завантажується з RAID-масив замість 200Gb SATA, якщо ви бачите, що я маю на увазі.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Двома операційними системами на одному ПК - Windows Vista і XP Dual Boot TenQ Операційні системи Windows 1 11 лютого 2009 12:05
Dual допомогою завантаження - Ubuntu встановлена, в даний час додавання Vista d0od Операційні системи Windows 1 7 листопада 2008 08:47
Питання про Vista / Ubuntu подвійний завантаження MJM Linux & альтернативних ОС 11 18 жовтня 2008 02:29
Як Dual Boot Vista / XP легкий шлях SocialWarfare Операційні системи Windows 0 30 квітня 2008 19:04
Vista XP подвійна труднощі завантаження Razer Операційні системи Windows 12 5 березня 2008 12:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.