![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як я можу отримати Vista зауважив мій RAID масив?!?! В основному я маю наступне: 2x36gb RAID0 з XP Pro 250GB SATA резервного копіювання для моєї XP Pro OS 500GB SATA для моєї установки Vista. Я включаю комп'ютер, він завантажує перспектива подвійний екран вибору при завантаженні, якщо вибрати Vista вона завантажується в Vista, якщо вибрати XP Pro це дає мені чорний екран. Потім, коли я перезавантаження він не завантажується Vista подвійний екран вибору завантаження, він просто завантажує прямо в XP Pro. Щоб виправити цю помилку я повинен відновити завантажувальний сектор допомогою Vista DVD, то коли я, нарешті, нагрузка до Vista він виявляє 250GB SATA а не моя RAID-масив 0. Я спробував встановити старі драйвера, але встановлення зависає. Перспективи то говорить мені, щоб відновити ці драйвери, тому я ... вона висить знову! ![]() Виходить, що я можу або завантажитися в XP тільки й зможуть побачити всі мої диски, або завантажитися в Vista, а не бачити мого RAID масиву. Я не дуже дбав про можливість бачити мою RAID масиву в перспективі як він нічого, що мають важливе значення для Vista, але це більше подвійної завантаженням, який мене плутати, він просто мабуть, НЕ хочуть, щоб дати мені варіант XP або Vista, воно завантажується в один з них потім F * CKS мого друга ...
|
| |||
| |||
| Так багато людей, включаючи мене, мали багато проблем подвійного завантаження XP і Vista. Ви стежити провідники в Інтернеті про подвійну завантаження? якщо не Херес хороший http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista Просто не звертати на частини, присвячені розділів на диску! |
|
| |||
| |||
| Спроба електронні підручники нескінченності Даремно! Я бачив перед EasyBCD, намагався, але вона зберігається даючи мені помилки, коли я спробував запустити його. Здається, ніби це може бути річ, щоб отримати це працює, тому я постараюся видалити і встановити її заново. Я, як і раніше стурбований, однак, що Vista не визначає мій RAID масив, хоча я думаю, я залишу це в руках NVIDIA, і коли вони вирішать випустити драйвери, які працюють.
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Я тільки що встановив EasyBCD і, схоже, встановили ОК на цей раз, хоча в списку записів що в мене XP Pro RAID завантаження встановлюється для завантаження з D:, який є моїм 200Gb SATA Backup XP і Vista, оскільки не визнати мого RAID масиву, я не можу встановити його так, що вона завантажується з RAID-масив замість 200Gb SATA, якщо ви бачите, що я маю на увазі.
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Двома операційними системами на одному ПК - Windows Vista і XP Dual Boot | TenQ | Операційні системи Windows | 1 | 11 лютого 2009 12:05 |
| Dual допомогою завантаження - Ubuntu встановлена, в даний час додавання Vista | d0od | Операційні системи Windows | 1 | 7 листопада 2008 08:47 |
| Питання про Vista / Ubuntu подвійний завантаження | MJM | Linux & альтернативних ОС | 11 | 18 жовтня 2008 02:29 |
| Як Dual Boot Vista / XP легкий шлях | SocialWarfare | Операційні системи Windows | 0 | 30 квітня 2008 19:04 |
| Vista XP подвійна труднощі завантаження | Razer | Операційні системи Windows | 12 | 5 березня 2008 12:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |