по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Vista е причината ми принтер няма да работи?

Reply

Нишка Инструменти
Old 15 юни 2009 г., 07:52
Новите държави Група

Default Vista е причината ми принтер няма да работи?

Моят Deskjet 3940 няма да отпечатате WordPad документи, но това ще отпечатвате снимки и мога да отпечатате ми получили имейли. Когато се опитате да печатате от WordPad принтера явно се работи и тя минава през всички предложения и прави всички звуци, които той ще направи, ако е била отпечатване на хартия, но излиза празно. Се свързах HP и те казаха, тъй като принтер ще работи не могат да ми помогне. Някой чувал за това преди? Чух, че хората са имали за закупуване на нови принтери, когато те инсталирана Vista. Всяко Помощ ще бъде оценена. Аз афиш тази на принтера Help точка, но не са имали отговори още толкова се опитвам да го тук. Благодарности.
Old 15 юни 2009 г., 08:10
Номер на групата

Default Vista е причината ми принтер няма да работи?

Добър ден Kristijan.
Дали принтер свързан създаден през USB?
Също така има ли инсталирани най-новите драйвери? Има ли печат от Word или Notepad?
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc