μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Vista είναι ο λόγος μου εκτυπωτή δεν θα λειτουργήσει;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 07:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Vista είναι ο λόγος μου εκτυπωτή δεν θα λειτουργήσει;

My Deskjet 3940 δεν θα WordPad εκτύπωση εγγράφων, αλλά θα εκτυπώσετε φωτογραφίες και να εκτυπώσετε λάβει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. Όταν προσπαθείτε να εκτυπώσετε από το WordPad εκτυπωτή φαίνεται να λειτουργεί και να περάσει όλες τις προτάσεις ψηφίσματος και καθιστά όλους τους ήχους που θα ήταν αν ήταν το χαρτί εκτύπωσης, αλλά βγαίνει κενή. Επικοινώνησα με την HP και μου είπαν επειδή ο εκτυπωτής θα εργαστεί δεν μπορεί να με βοηθήσει. Μέτρησε κανείς ποτέ ακούσει για αυτό πριν; Έχω ακούσει ότι οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να αγοράσουν νέα εκτυπωτές όταν εγκατασταθεί vista. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. Ι αυτό δημοσιεύτηκε στον εκτυπωτή βοηθήσει το τμήμα, αλλά δεν είχαν ακόμη απαντήσεις έτσι Προσπαθώ εδώ επίσης. Ευχαριστώ.
Old 15 Ιουν 2009, 08:10
Ομάδα Δωρητών

Default Vista είναι ο λόγος μου εκτυπωτή δεν θα λειτουργήσει;

Καλησπέρα Kristijan.
Είναι ο εκτυπωτής συνδεδεμένος μέσω USB;
Επίσης έχετε εγκαταστήσει την τελευταία τους οδηγούς; Είσαι η εκτύπωση από το Word ή το σημειωματάριο;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή Fine-Driver σαρωτής δεν θα λειτουργήσει. Τα Windows δεν μπορούν να ανιχνεύσουν Συσκευών Τεμαχιστής Digital Imaging & Printers 4 30 Αυγούστου, 2009 08:02
Εκτυπωτή Lexmark Z12 - Vista - Εκτυπώσεις κενή σελίδα jefechico Digital Imaging & Printers 0 28 Μαΐου 2009 21:02
Μήπως HJT εργασίες για Vista; Bubba Virus, Spyware & Ασφάλεια 5 17 Δεκ. 2008 14:18
Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση σε κοινόχρηστο εκτυπωτή XP από Vista gavind Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 31 Οκτ 2008 03:55
Εγκατάσταση εκτυπωτή δικτύου με τα Windows Vista dfr200764 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 25 Νοε 2007 15:39
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.