פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

האם Vista הסיבה המדפסת שלי לא יעבוד?

Reply

שרשרת כלים
Old 15 יוני 2009, 07:52
קבוצת חברות חדשות

Default האם Vista הסיבה המדפסת שלי לא יעבוד?

אזור Deskjet 3940 כתבן לא להדפיס מסמכים, אך זה יהיה להדפיס תמונות ואני יכול להדפיס שלי קיבלו הודעות דוא"ל. כאשר אני מנסה להדפיס מהיישום WordPad המדפסת נראה כי עובדים והיא עוברת את כל תנועות ו עושה את כל הקולות, כי זה יגרום אם זה היה נייר להדפסה אבל יוצא ריק. אני יצר קשר עם HP והם אמרו שכן המדפסת יעבוד הם לא יכולים לעזור לי. מישהו אי פעם שמעת את זה בעבר? אני כבר שמעתי שיש אנשים נאלצו לרכוש חדש למדפסות כאשר הם מותקנים Vista. כל עזרה תהיה ךיתורעה. זה אני פורסם על המדפסת עזרה בסעיף אבל יש עדיין לא היו תגובות אז אני מנסה את זה גם כאן. תודה.
Old 15 יוני 2009, 08:10
קבוצת תורמים

Default האם Vista הסיבה המדפסת שלי לא יעבוד?

צהריים טובים Kristijan.
האם המדפסת מחוברת באמצעות USB?
גם התקנת מנהלי ההתקן העדכניים ביותר? האם אתה הדפסה מ-Word או פנקס הרשימות?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מנהל מדפסת של פיין נהג האם הסורק לא עובד. Windows לא יכול לאתר ההתקנים Shredder Digital Imaging & מדפסות 4 30 אוגוסט 2009 08:02
מדפסת Lexmark Z12 - Vista - הדפסת דף ריק jefechico Digital Imaging & מדפסות 0 -28 במאי 2009 21:02
האם HJT לעבוד על Vista? Bubba וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 5 -17 דצמבר 2008 14:18
אין אפשרות להדפיס את XP למדפסת משותפת מ Vista gavind רישות, מודמים & VoIP 1 31 אוקטובר 2008 03:55
התקנת מדפסת רשת עם Windows Vista dfr200764 מערכות ההפעלה Windows 4 ה -25 בחודש נובמבר 2007 15:39
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.