![]() |
|
| |||
| |||
| אזור Deskjet 3940 כתבן לא להדפיס מסמכים, אך זה יהיה להדפיס תמונות ואני יכול להדפיס שלי קיבלו הודעות דוא"ל. כאשר אני מנסה להדפיס מהיישום WordPad המדפסת נראה כי עובדים והיא עוברת את כל תנועות ו עושה את כל הקולות, כי זה יגרום אם זה היה נייר להדפסה אבל יוצא ריק. אני יצר קשר עם HP והם אמרו שכן המדפסת יעבוד הם לא יכולים לעזור לי. מישהו אי פעם שמעת את זה בעבר? אני כבר שמעתי שיש אנשים נאלצו לרכוש חדש למדפסות כאשר הם מותקנים Vista. כל עזרה תהיה ךיתורעה. זה אני פורסם על המדפסת עזרה בסעיף אבל יש עדיין לא היו תגובות אז אני מנסה את זה גם כאן. תודה. |
|
| |||
| |||
| צהריים טובים Kristijan. האם המדפסת מחוברת באמצעות USB? גם התקנת מנהלי ההתקן העדכניים ביותר? האם אתה הדפסה מ-Word או פנקס הרשימות? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מנהל מדפסת של פיין נהג האם הסורק לא עובד. Windows לא יכול לאתר ההתקנים | Shredder | Digital Imaging & מדפסות | 4 | 30 אוגוסט 2009 08:02 |
| מדפסת Lexmark Z12 - Vista - הדפסת דף ריק | jefechico | Digital Imaging & מדפסות | 0 | -28 במאי 2009 21:02 |
| האם HJT לעבוד על Vista? | Bubba | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | -17 דצמבר 2008 14:18 |
| אין אפשרות להדפיס את XP למדפסת משותפת מ Vista | gavind | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 31 אוקטובר 2008 03:55 |
| התקנת מדפסת רשת עם Windows Vista | dfr200764 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | ה -25 בחודש נובמבר 2007 15:39 |
| שרשרת כלים | |
| |