![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano Deskjet 3.940 nebus spausdinti naudodami WordPad dokumentų, tačiau jis bus spausdinti nuotraukas ir galiu atsispausdinti savo gautus laiškus. Kai bandau spausdinti naudodami WordPad spausdintuvas, atrodo, yra darbas ir jis eina per visus pasiūlymus ir priima visus garsus, kad ji būtų, jei ji buvo, bet spausdinimo popieriaus išeina tuščias. Aš susisiektu su HP ir jie pasakė, nes spausdintuvas dirbs jie negali man padėti. Ar kas nors girdėjote apie tai anksčiau? Girdėjau, kad žmonės buvo priversti pirkti naujų spausdintuvų, kai jie įrengti Vista. Any help būtų dėkingi. Aš paskelbiau šį spausdintuvą pagalbos skyriuje, tačiau neturėjo jokių atsakymų dar, kad aš mėginu ją čia pat. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Laba diena Kristijan. Ar spausdintuvo sujungta per USB? Taip pat yra įdiegtas naujausias tvarkykles? Ar jūs spausdinimas iš Word ar Notepad? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Printer Driver Fine-skenerio tvarkyklė neveikia. Windows negali aptikti Device | Smulkintuvas | Digital Imaging & Printers | 4 | Rugpjūtis 30, 2009 08:02 |
| Lexmark Z12 Spausdintuvas - Vista - Spausdinimas Blank Page | jefechico | Digital Imaging & Printers | 0 | Gegužė 28, 2009 21:02 |
| Ar HJT darbo Vista? | Bubba | Virus, Spyware & Security | 5 | 17 gruodis 2008 14:18 |
| Negali spausdinti XP bendro spausdintuvo iš Vista | gavind | Networking, Modems & VoIP | 1 | 31 spalis 2008 03:55 |
| Įdiegimas tinklo spausdintuvas su Windows Vista | dfr200764 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Lapkritis 25, 2007 15:39 |
| Temos įrankiai | |
| |