menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Vista je tiež dôvod môjho tlačiareň nebude fungovať?

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2009, 07:52
Nový člen skupiny

Default Vista je tiež dôvod môjho tlačiareň nebude fungovať?

Moja Deskjet 3940 nebude WordPad tlač dokumentov, ale tlač fotografií a môžem tlačiť môjho dostali e-maily. Pri pokuse o tlač z WordPad tlačiarne Zdá sa, že pracuje, a to cez všetky návrhy a robí všetky zvuky, ktoré by bolo, keby to bola, ale tlač papiera pochádza z prázdne. HP som kontaktoval a povedali, pretože tlačiareň bude pracovať nemôžu, pomôž mi. Má niekto počul o tejto predtým? Počul som, že ľudia majú o kúpe novej tlačiarne, keď nainštalovaná Vista. Pomôcť by ocenili. I táto posta na tlačiarni pomoci časti, ale nemala žiadny odpovedí zatiaľ tak som to skúsiť aj tu. Vďaka.
Old 15. júna 2009, 08:10
Darcu Skupina

Default Vista je tiež dôvod môjho tlačiareň nebude fungovať?

Dobré popoludnie Kristijan.
Je tlačiareň pripojená až cez USB?
Tiež máte nainštalované najnovšie ovládače? Ste tlač z Wordu alebo notepadu?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ovládač tlačiarne Fine-skener Driver nebude fungovať. Systém Windows nemôže rozpoznať zariadenia Dezintegrátor Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 4 30.srpna 2009 08:02
Tlačiareň Lexmark Z12 - Vista - Tlač prázdne stránky jefechico Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 28. mája 2009 21:02
Má hjt prácu na Vista? Bubba Virus, spyware a bezpečnosť 5 17. decembra 2008 14:18
Nemožno tlačiť na zdieľanú tlačiareň XP Vista gavind Siete, Modemy & VoIP 1 31. októbra 2008 03:55
Inštalácia sieťovej tlačiarne v systéme Windows Vista dfr200764 Operačné systémy Windows 4 25. novembra 2007 15:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.