![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja Deskjet 3940 nebude WordPad tlač dokumentov, ale tlač fotografií a môžem tlačiť môjho dostali e-maily. Pri pokuse o tlač z WordPad tlačiarne Zdá sa, že pracuje, a to cez všetky návrhy a robí všetky zvuky, ktoré by bolo, keby to bola, ale tlač papiera pochádza z prázdne. HP som kontaktoval a povedali, pretože tlačiareň bude pracovať nemôžu, pomôž mi. Má niekto počul o tejto predtým? Počul som, že ľudia majú o kúpe novej tlačiarne, keď nainštalovaná Vista. Pomôcť by ocenili. I táto posta na tlačiarni pomoci časti, ale nemala žiadny odpovedí zatiaľ tak som to skúsiť aj tu. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Dobré popoludnie Kristijan. Je tlačiareň pripojená až cez USB? Tiež máte nainštalované najnovšie ovládače? Ste tlač z Wordu alebo notepadu? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ovládač tlačiarne Fine-skener Driver nebude fungovať. Systém Windows nemôže rozpoznať zariadenia | Dezintegrátor | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 30.srpna 2009 08:02 |
| Tlačiareň Lexmark Z12 - Vista - Tlač prázdne stránky | jefechico | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 28. mája 2009 21:02 |
| Má hjt prácu na Vista? | Bubba | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 17. decembra 2008 14:18 |
| Nemožno tlačiť na zdieľanú tlačiareň XP Vista | gavind | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 31. októbra 2008 03:55 |
| Inštalácia sieťovej tlačiarne v systéme Windows Vista | dfr200764 | Operačné systémy Windows | 4 | 25. novembra 2007 15:39 |
| Thread Tools | |
| |