мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Виста је разлог мој штампач неће радити?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2009, 07:52
Нови члан групе

Default Виста је разлог мој штампач неће радити?

Мој Дескјет 3940 неће штампај УордПад докумената али ће одштампати фотографије и могу штампати моју примили е-пошту. Нашто ЈА пробати тампате из програма УордПад штампач чини се да ради и иде кроз све предлоге и чини све звуке да би то радити ако је штампу на папиру, али изађе празно. И цонтацтед ХП и рекоше од штампач ће радити не могу да ми помогне. Да ли је ико икада чуо за ово пре? Ја сам чуо да су људи имали за куповину нове штампаче кад инсталира Виста. Било који помоћ би било поштовати. ЈА оглашен овај на штампач помоћи одељак, али су још увек имали одговора па сам тежак за овде исто тако. Хвала.
Old 15. јуни 2009, 08:10
Донаторска Група

Default Виста је разлог мој штампач неће радити?

Добар дан Кристијан.
Је штампач прикључен преко УСБ-уп?
Такође имате инсталиране најновије дривер? Јесте ли исписа из Уорда или нотепад?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Тампа? Фине Возач ће скенер не ради. Уиндоус не може да открије уређаја Схреддер Дигитал Имагинг & Штампачи 4 30 Авг 2009 08:02
Лексмарк З12 Принтер - Виста - Штампање Празан Страница јефецхицо Дигитал Имагинг & Штампачи 0 28 мај 2009 21:02
Да ли ХЈТ радити на Виста? Буббле Вирус, Спыуаре и безбедност 5 17 децембар 2008 14:18
Не можете да одштампате на штампача КСП дели од Видик гавинд Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 31 октобар 2008 03:55
Инсталирање мрежног штампача у систему Уиндоус Виста дфр200764 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 25 новембар 2007 15:39
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц