менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Is Vista причини мій принтер не буде працювати?

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 07:52
Нові члени групи

Default Is Vista причини мій принтер не буде працювати?

Моя Deskjet 3940 не буде друкувати WordPad документи, але вона буде друкувати фотографії, і я можу надрукувати мої отримали електронні листи. Коли я намагаюся виконати друк з WordPad принтер, як видається, працює і він проходить через всі рухи і робить все звуки, що було б, якби воно було печатки, але папір виходить порожнім. Я зв'язався з HP, і вони сказали так як принтер буде працювати вони не можуть мені допомогти. Хіба хто-небудь чув про це раніше? Я чув, що людям доводилося купувати нові принтери, коли вони встановлені Vista. Будь-яка допомога буде оцінили. Написав я це у розділі допомоги принтер, але мав ніякої відповіді поки так що я намагаюся тут також. Спасибо.
Old 15 червня 2009, 08:10
Донор групи

Default Is Vista причини мій принтер не буде працювати?

Добрий день Kristijan.
Чи є принтер підключений через USB?
Крім того, у вас встановлені останні версії драйверів? Чи є друк з Word або блокнот?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.